50!


Photo of the Day


En vampyrs bekännelse!

Ett riktigt gammalt stycke vampyrhistoria - baserat på vampyrdrottningen Anne Rices böcker - går just nu på SVT1! Bara 50 minuter kvar men det kanske finns någon som vill kolla i alla fall...?
/Matilda

Photo of the Day

Cam Gigandet (James)
Bilden är redigerad av moi (Victoria) så om ni vill låna bilden så får ni (MÅSTE NI) länka tillbaka till den här bloggen!!

Dagens Skratt

[Bildkälla]

Dagens snygging!

Jag såg just på Vampire Diaries och var bara tvungen att lägga ut ett par bilder på Ian Somerhalder som spelar Damon Salvatore i serien. Ibland önskar man bara att man kunde dra ut honom ur bilderna!
/Matilda

Vampire Diaries och The Secret Circle

Tänkte bara komma med lite tips så här lagom till helgen!

Om man - som jag - följer serier i USA-takt så händer det mycket just nu. Det är premiärtider och serierna fullkomligt väller fram. Dock sörjer mitt vampyr-älskar-hjärta att fjärde säsongen av vampyrserien True Blood har tagit slut, men det kommer en femte till sommaren!
Direkt efter TB-avslutet fylldes dock tablån på med två andra serier med övernaturligt tema. En gammal och en ny. Jag snackar om Vampire Diaries (säsong 3) och The Secret Circle (säsong 1).
Vampire Diaries har ni säkert hört talas om förut om ni läst den här bloggen men jag vill tipsa er om TSC (The Secret Circle) som är en helt ny serie.
Den handlar om Cassie som efter att hennes mamma dött i en mystisk eldsvåda flyttar hem till sin mormor i New Salem, Washington, USA. Där träffar hon bland annat den snälla Diana och hennes mystiske pojkvän Adam. Cassie förbereder sig på ett nytt liv i den sömninga småstaden. Men allt är inte så som det ser ut. Konstiga saker börjar hända och Cassie får snart ta del av uråldriga hemligheter som hennes mamma tidigare gjort allt hon kunnat för att skydda sin dotter ifrån...
Låter det spännande? Klicka i så fall in er på valfri streaming-sida och kolla in de första två avsnitten!

/Matilda

Photo of the Day

Nikki Reed (Rosalie Hale)

Bilden är redigerad av moi (Victoria) så om ni vill låna bilden så får ni (MÅSTE NI) länka tillbaka till den här bloggen!!

Grattis MyAnna!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det MyAnnas födelsedag! Idag fyller MyAnna Buring (Tanya) 27 år. Ni kanske inte visste det men hon är faktiskt en svensk skådespelare, ganska coolt faktiskt!

Ny bild från BD

[Bildkälla]

Allvar!

NU. Just nu så måste jag försöka blogga på bloggen mer. Vi ska verkligen bättra på oss på riktigt den här gången! Minst 3 inlägg per dag. Förlåt mej för att jag inte har bloggat och jag ska verkligen gottgöra det på något sett.
Kram på er ♥
-Victoria/Vickish

Photo of the Day

Eftersom det är Maggie Grace (Irina) födelsedag tänkte jag (Victoria) att vi kunde ha henne som Photo of the Day. Men hon ju oxå otroligt vacker så hon borde ju vara med i bloggen lite oftare :)

Grattis Maggie!

Idag fyller Maggie Grace (Irina) hela 28 år! Hoppas hon haft en bra födelsedag! :)

Photo of the Day

[Bildkälla]

Skogen?

Spoiler...? Alla borde väl veta att det är ett bröllop på G vid det här laget så jag tror inte att jag gör någon besviken genom att nämna det nu. Eller?
I alla fall - i boken äger bröllopet rum i Cullen-huset. Men i BD-filmen verkar man ha fixat om det lite. Av bilderna här nedanför att döma så ger själva bröllopscermonin rum i skogen!
Jag tycker att det är superfint! Vad tycker ni? Borde de har hållt sig efter vad som står i boken eller föredrar ni det här?
/Matilda

BD-posters!

Awesome! Vad tycker ni? Gillar ni bilderna och de trailers som kommit ut?!
/Matilda

Grattis i efterskott Bella!

Källa
/Flocken!

60!


Dagens Skratt


Dagens Bild

Christian Serratos (Angela Weber)

Ännu en BD trailer *SPOILER*


Ny Breaking Dawn trailer! *SPOILER*

Redan sagt det men säger det igen! VI KOMMER BOMBA ER MED BREAKING DAWN NYHETER! WHO SAYS YAY?


Veckans Bildbomb!

Veckans bildbomb blir det ingen mindre än den lilla nyfödda vampyren Bree Tanner (Jodelle Ferland).
Japp, det var veckans bildbomb - och den blev stor! Skicka gärna in bilder till oss och glöm inte att anmäla er till "Veckans Twilightare" innan fredag! Maila oss för att få frågorna!
(thetwilights.blogg@hotmail.se)

Nästa vecka: Jamie Campbell Bower (Caius)!

Grattis!

 

Hipp hipp hurra för Renesmee som fyller 5 år idag!

/Flocken


Candy time!

Här kommer super nya å snygga bilder på Robert Pattinson i Water for Elephants!
[Källa: facebook - Come l'Acqua per gli Elefanti, Källa:BDM]

Dagens Citat


Dagens Skratt


Dagens Bild

Maggie Grace (aka Irina)

70 dagar kvar!


/Matilda

Grattis i efterskott Freddie!

Okej, kanske lite utanför Twilight-temat men jag måste hylla denna fantastiska man. Jag har lyssnat på honom och Queen sedan jag var cirka sju år gammal. Han var enligt mig en av de bästa röster som någonsin funnits på denna jord.

Grattis i efterskott på 65-årsdagen Freddie! Vi saknar dig så otroligt mycket!
Only the good die young!
/Matilda

Natti-natt!

Jahapp, här sitter man då igen och skriver fast man kanske borde ligga i sängen vid det här laget. Det händer mycket saker nu både roliga, förvirrande och sorgliga. Ibland önskar man att alla var lika osårbara som Edward.
Tänkte i alla fall bara kasta in en bild innan jag kryper till korgs!
Ta hand om varandra och kör försiktigt!
/Matilda

Robert Pattinson: den goda samariten!

Robert Pattinson var i LA nyligen och passade på att utföra en riktigt god gärning. Han träffade en man som satt på gatan och spelade musik. Robert gav honom lite växel - inte så speciellt men det blir bättre - och gicksedan in i en musikaffär och köpte en sprillans ny rödlackad akustisk gitarr till mannen samt en ny elgitarr till sig själv. Efter han lämnat av presenten hoppade han in i sin bil och körde iväg.

Hur snällt är inte det här?! Robert är verkligen en riktig liten ängel!

Källa
/Matilda

Förlåt!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte kommit med något inlägg på så länge men jag har haft fullt upp med skolan. Som ni kanske vet så har jag precis börjat gymnasiet och den här veckan hade vi 5 (!) uppgifter som skulle vara inne.
Jag ska försöka bli bättre på att fixa inlägg!
/Matilda