Inatt!?

Hejsan allesammans

Jag är på jobbet och tjejerna är på fest...
därför uppdateras det inget ikväll!


men ni har väl inte glömt att det är scream awards ikväll?!
Vem sitter uppe med mig?!KRAAAM (svettiga)Ida


New Moon Countdown [19 dagar kvar]


Happy Halloween :D

Vet inte riktigt om man säger "Happy" Halloween. Det låter lite smått opassande. Scary Halloween låter kanske bättre ;) Vi på The Twilights vill i alla fall önska alla underbara läsare en Scary Halloween och hoppas att ni har en riktigt ruskig dag!

Om du klickar på bilderna ser du vart de är hittade :P


Ska du hitta på något kusligt iväll?

OH, papercut!

Här är ett lite länge klipp på videofirandet!


[Länk]


"Dating an older woman, huh?"

"Show me the love"


"Hey, don't hate the truck."


"You've been looking kind of pale lately"


Haha Emmet är verkligen AS COOL!
Fan denhär scenen ser jag VERKLIIIIIIIGEN fram emot!


Vilken scen ser ni fram emot?!

// Ida

Bloglovin!

Ifall ni vill följa oss på bloglovin så är det bara att klicka på bokhögen i sidan eller på de blå plusen som finns utplacerade lite överallt!

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

bloglovinPsst!
Vill ni veta en hemlis!?
(inom snar framtid kommer det komma en tävling där ni behöver bloglovin så skaffa ett konto och följ oss)Gör som böckern säger..
Böckernas ord är lag ^^

Alec IRL!
Fan va ball den bilden är.. och de lila skorna är ju AWSOME!
Ser inte han lite badboy-snygg ut?
// Ida

Vem är den där Viggo?!

(Viggo glömde publicera denhär så nu gjorde jag (Ida) det)


Namn: Victoria Claesson
Född: 1991 (18år)
Bor: Åkersberga ca: 45min med roslagsbanan (lokal tåg som går norrut från Stockholm)
Förhållande: Jag lever det undebara livet som singel! Jag är lite av en ensam varg, som gillar att ta hand om mig själv... Så singel livet är perfekt för min del! ;)

Sysselsättning: Jag går tredje året på gymnasiet. Jag går Handel & Administrations programmet inriktning Turism och resor... As tråkigt! Men kan bero på skolan och så =P
Men jag ihärdar! STUDENT 2010 HERE I COME!

Fritid: Jag är en hemma-tjej så när jag är ensam läser jag, lägger pussel eller uppdaterar här ;)
Med mina vänner brukar vi på ett eller annt sätt hamna hos mig (eftersom jag är den som bor mest centralt, tro det eller ej) och kolla på film eller bara ta det lugnt. När jag känner mig extra snäll låter jag mig övertalas till att åka in till stan på en fredag kväll, men det är sääällan! ;)

Twilight i mitt liv: Jag önskade mig tre pocket böcker av min mamma i julklapp. När hon skulle köpa böckerna var det ta tre och få fjärde på köpet, då kom en tjej på adlibris fram och sa att hon borde välja "Om jag kunde drömma" och det gjorde min underbara mamma. Jag har fortfarande inte lyckats tacka "den unga tjejen på adlibris i Åkersberga centrum" men hon har förändrat mitt liv, och för det är jag sjuuuuukt tacksam! TACK!

Jag är team Switzerland, för att jag älskar dem båda på så olika sätt ;)
Edwards romatiska, "jag gör allt för dig" sida och Jacobs sida som inte är överbeskyddande, utan han vill ha kul, och att han vet exakt vad Bella känner.
En sån pojke kanske inte skulle sitta helt fel ;)

Önskar: Precis dom Ida att ni ska rösta på oss på http://TheTwilightSaga.se
Vi är Nr 10 - http://thetwilights.blogg.se =D


Sist, och även minst... JessicaNamn:
Jessica ingenting Johansson
Född: 18 oktober 1991 (18 år och yngst i gänget)
Bor: På en nästan öde ö ute i skärgården vid namn Äpplarö :P
Förhållande: Så singel som man kan bli :) Önskar dock att jag var tillsammans med Robert Pattinson, men vem gör inte det?

Sysselsättning: Sistaste året i gymnasiet där jag läser Turism och Resor (Går i samma klass som vår söta Viggo) :P Studenten nästa :D

Fritid: Till bredden fyllt av musik! Jag klarar inte av dagen om jag inte får lyssna på musik och jag har alltid Ipoden i högsta hugg ;) Jag älskar att spendera tid på min lilla öde ö, umgås med min familj, underbara vänner och mina söta djur(ca 25 får, 2 hundar och några möss i skafferiet), :D Älskar att sitta och läsa och försvinna in i en annan värld för en stund. Och självklart allting Twilight-relaterat :) Vill passa på att tacka Ida för chansen att blogga här! Helt otroligt kul att få skriva om en av sina största passioner! Thank you honey <3

Twilight i mitt liv: Första kontakten med Twilight var faktiskt, fram till ett tag sedan, ovetande. Jag köpte Twilight till min lillebror i julklapp i tron om att det var en häftig berättelse om vampyrer med massa blod. Så fel jag hade. Han hann läsa typ 23 sidor och insåg att det var en "cheesy love story" och jag har numera beslagtagit boken :D Men självaste "besattheten" kom när Victoria visade mig den "hyrda" filmen med sjukt dålig kvalité. Hon hade tjatat dag ut och dag in om någon serie som handlade om kärleken mellan en sjukt snygg, odödlig, vampyr-hunk och en männsklig tjej i vår ålder. Jag tyckte att det lät intressant och hon berättade praktisk taget hela böckerna för mig innan jag kom i kontakt med det själv. Såg som sagt filmen och föll pladask. Fick då låna Om jag kunde drömma av Viggo och efter typ första kapitlet beställde jag hem böckerna :)

Jag står troget på Edwards sida :D Och jag är ganska förvånad mig att jag ens kunde välja team, med tanke på att jag är Våg och aldrig kan göra ett impulsivt beslut innan jag övervägt alla positiva och negativa sidor (alla ni Vågar kanske känner igen er) Men jag har vart Team Edward hela tiden, och som det ser ut nu, kommer jag även fortsätta vara det :P

Önskar: Att gifta mig med Robert Pattinson (I'm a hopeless case) och att han sjunger för mig minst en gång varje dag! Och självklart önskar jag, precis som de två andra snygga bloggarna här, att du röstar på oss på The Twilight Sagas Blog Award :D Skulle betyda sjukt mycket om du gjorde det :P

Pussar och kramar
Jessie

Glada nyheter!

Den 27/10 fick vi besökarrekord och vi har nu 129 prenumeranter..
Mer än vad bloggen någonsin haft.. ^^

Alla ni som besöker oss och prenumererar på oss..
TACK.. Ni är underbara och gör mig sååå lycklig!

// Ida

Vill ni få er ett skratt?!

Det är lite music-night ikväll :D
Ifall ni vill skratta ska ni se denhär..
HAAHAH!

Tack Pi-da
för länken!
// Ida

Öron godis när den är som bäst!

Ifall den mannen skulle ge upp filmkarriären för musiken skulle jag inte gråta en tår..
Jag skulle vilja ha ett album eller två eller hundrafemtio... Äääääälskar hans röst//Ida


He is going to be my lover!

Här kommer en underbar låt! Föreställ er att det är jag som sjunger till Rob =D
"I don´t care what nobody says, I´m gonna be his lover!" ;)

 

Visst passar det? //Viggo


I want candy!

Några Cullens berättar om deras godis favoriter ;)

 

 

This is my type of candy!

 

Puss puss //Viggo


Twilight = Good looks?

Har ni tänkt på hur otroligt bra alla ser ut i Twilight Sagan? Gammal som ung, blond som rödtott. Så här på rak arm kan jag inte komma på någon som inte ser bra ut... Orättvist!
Kiowa är ju definitivt inte ett undantag!
Twifans
Jessie

En skrämd Robert PattinsonSåg ni hur roliga Robs armar såg ut? Hahah :P

Twifans

Jessie

Jumped

Rob Arrives LAX 6.jpg

När stackaras Robert kom till LAX flygplats så stod det massor med paparazzi där och väntade på honom.. Det kan inte vara lätt att vara sååååååååå eftertraktad... Han kan ju inte gå någonstans utan att fans eller pappz hoppar på honom!


rob-arrives-lax-1.jpg
rob-arrives-lax-3.jpg rob-arrives-lax-4.jpg rob-arrives-lax-5.jpg rob-arrives-lax-2.jpg
[Källa]// Ida


Robert Pattinson: I'd Never Want to Be Immortal Like Edward

Twilight stjärnrna Robert Pattinson erkänner att han inte skulle vilja vara en vampyr. Han vill inte leva föralltid!
Även om han gillar Twilight Sagan och hans karraktär så insiterar Pattinson på att när han har filmat klart Breaking Dawn så kommer han vara mycket glad och att han aldrig skulle vilja vara en vampyr."When you think about it, being a vampire means you have to kill people and feed on their blood, but all you get in return is you can run really fast, or throw things around. That's kind of a lame trade-off,"
he surmises.

Ed 

 "It's the same with living forever. I wouldn't want to, under any circumstance. I don't think anyone would want to, would they? It's like my great aunt."

"She's 97 and a very, very funny woman but every time I talk to her she says things like; 'When you next come to see me, can you please bring me some poison?' I'm like; 'Yeah, OK' because I know what she means. Live forever? I couldn't think of anything worse..."

He told the New Zealand Herald that playing Cedric Diggory in “Harry Potter and the Goblet of Fire” and now the Twilight series have turned his life upside down.

"One of the weirdest days was when we started shooting New Moon at this high school, in Canada. The school was still open, so there were kids everywhere," he said.

"We did this scene, where we were just walking around the corridors but, after every take, all the kids started applauding. It was the same whenever a class came out after a lesson: they'd all clap. That was really bizarre - one of the strangest days ever."[Källa]Vad säger ni?!
Vill ni vara odödlig?!


// Ida


Vart är du i november?!


Kommer du vara i USA något under november månad!? Om du är det och skulle vilja springa på vära kära cast-members så kika in här och se vart dom befinner sig i sin tour!


// Ida


DAVID_A_SLADE@Twitter

DAVID_A_SLADE: In celebration of wrap first Eclipse cast photo Xavier Samuels between set ups as Riley BiersTack Mr Slade ^^
Det var väldigt omtänksamt av honom, tycker ni inte?!
Ser ni fram att se bilder från Eclipse eller är ni rädda att dom bara kommer visa för mycket som med New Moon?// Ida

 


New moon meats The Sims..Dethär är ju riktigt roligt jue :D
Tack Olivia som tipsade mig


// Ida

When you can F_ck forever...

Vad Twilight är stort...
Först var det Twilight-dildon och nu Twilight-porrfilmen..


[Källa]


HAHA!
Finns det ingen gräns?!


// Kram Ida

 


New Moon Countdown [21 dagar kvar]Rob och Taylor hos Tayra FÖRRA ÅRET!
Fan va domhär killarna verkar roliga..
Glöm alla romantisk drömmar jag vill bara vara er vänn..
Jag vill festa med er!


// Ida


BTW: rösta på oss på http://www.thetwilightsaga.se/nominerade/#more-8504
Vi är nr 10.. :D

Halloween a la´ Twilight
Här pratar Cullen syskonen om Twilight maskerader under Halloween =D

Källa: Twifans

Så, nu undrar jag....
Kommer vi att få se några "fans goes vamps" på premiären?
Jag vet att varken jag, Jess eller Ida kommer att svika er på den fronten ;)

//Viggo

She have done it again =)


Duktiga Stephenie har gjort det igen.
Hon har gjort Edward.. Fan va du e GRYMM!
fan jag vill också vara grym på illustrator. :)


// Avundsjuka-Ida

30 minuter innan?

Eftersom rigoletto är full den 19/11 så betyder det att det är MÅÅÅÅÅNGA som ska gå.
Finns det någon läsare som ska gå den 19:e på rigoletto?


Om ni ska gå ska ni kläut er?
Om nu ska gå vill ni träffas ca 30-20 min innan och sncka lite?
Vi skulle kunna ha som en mini twi-träff då :)// Ida


Nu är det klart!
Tycker inte ni att det känns konstigt att Eclipse är helt klarfilmad när vi inte äns sett New Moon!?!
Känns konstigt men samtidigt skönt, då vet man ju att man inte behöver vänta lika länge på den tredje ^^Kram Ida

Vem är Ida

Maja undrar vilka vi är, vilka vi är som driver bloggen.
Och eftersom jag bara kan tala förmig själv så börjar jag också med det!

[Jag e gammlingen i mitten]Namn: Ida Bjärkstedt
Född: 86 (dvs 23 år)
Bor: I Haninge - 20 min från stockholm Central
Förhållande: Jag har ett förhållande med en liten Chilenare sedan fyra år tillbaka och han avskyr twilight men envisas med att vara Team Jacob.

Sysselsättning: Jag är utbildad kock men har valt att "sadla om". Jag pluggar just nu på Komvux för att få lägga till några ämnen innan jag vill omsalda mig till ögonläkare.

Fritid: På min fritid sitter jag här och uppdaterar, jag umgås med min lillebruur mina vänner och (när han inte jobbar) min pojkvän. Jag gillar att laga mat, läsa, fotografera och att se på film. jag ÄLSKAR film

Twilight i mitt liv: Twilight kom in i mitt liv en mulen kväll då jag låg ensam hemma och kollade på filmer som gick att ladda ner. (innan ipred) Jag valde Twilight och kollade på den, trots den dåliga kvalitén så blev jag HEEEELT tagen av kemin i filmen. När jag sedan läste böckerna så var jag FAST!
Min favorit bok är New Moon och jag är Team Edward eftersom allting löser sig så bra så behöver man väl inte vara något annat.. men om det skulle bli så att Bella faktiskt behövde välja så skulle jag nog vara Team Jacob!

Önskar: Att ni ska rösta på oss på http://TheTwilightSaga.se
Vi är Nr 10 - http://thetwilights.blogg.se


Finns det något mer om mig ni undara över så säg till??
Kram Ida!Hår på bröstet, hiss eller diss?!


[Bild källa]

Såg denhär bilden på Twifans.com och Ashely är ju som vanligt vacker som en dag och Ed Westwick är ju inte heller helt fyskam att se på, men vad tycker ni om djungeln som frodas vilt under hans haka?!// Ida


BooBoo, kommande hunk?!

Pojken är ju liten och söt och man vill ju bara ha honom som en liten boll..
Men frågan är; tror ni inte att han kommer bli "nya" hunken när han vuxit till sig!?
Den pojken har ju potential[Källa] Såhär såg det ut på LunchBoxMagazine.com’s photo shoot..// Ida

Vart får dom allt ifrån?

twicover__opt.jpgMed tanke på alla liknande artiklar om Rob och Kristen så måste väl dom kunnda stämma dom. Det kanske är mycket jobb eftersom det är många och säkerligen en lång process..


Men det dom skriver är ju REN OCH SKÄR LÖGN?!
eller?! Om dom som par är sant så låt dom komma ut med det först, innan det börjar skrivas hejvillt om det.


För dethär kan ju inte stämma..
Det låter lite föööör hastigt..


Rob was talking marriage,” says the source, who explains that the relationship was also stealing all of Kristen’s attention and keeping her from spending time with her friends and family. “She told him they need to take a break.”KällaMånga kramar Ida the Brownie!

BLOGG AWARDS!

Nu är VI nominerade till TheTwilightSaga.se's blogg award..
:D

Rösta på oss på http://www.thetwilightsaga.se/nominerade/#more-8504

Vi är nummer 10 i listan :)


Vi skulle bli larvligt glada ifall ni röstade på oss...
Många kramar Ida, Jess och ViggoPS! Tack Kinga och tjejerna på TTS för att vi blev nominerade...


New Moon countdown [22 dagar kvar]

 

 


Fanmade Jacob av Stepehenie.

Fan va coolt va..
Vem vill inte dyka ner under vattnet och se vad som finns därunder :P


Kolla in de andra bilderna hon gjort HÄR!

Fler bilder kommer senare.. då hon berättade att hon håler på med en Edward-bild :D

Indiana Gil

Gissa vilken chock jag fick nyss!
Jag sitter och kollar lite på förhäxad samtidigt som jag lägger lite pussel, och gissa vad?
Helt plötsligt hoppas Gil Birmingham (Billy Black) fram som en indian ;)

Visst är det han va?

//Viggo


Kusin vitamin ^^


Lite annorlunda New Moon trailer :PTommy the nerd

Hahaha, kolla in va söt Peter Fachinellil är!
Bilden är ifrån en film som heter "Riding in cars with boys" (2001) där han spelade en liten roll som Tommy en nörd ;)

Källa

Så söt! Jag verkligen älskar den mannen!

//Viggo


EN uuuunderbar kyss!Här är kyss scenen liiiiite längre... Men du.. fan va han smackar..
FAN JAG VILL KYSSA HONOM. Undra om han e bra.. :P


// Ida


The Wolf

Fan va dom är BALLA.. Jag älskar vargarna..
Om inte jag blir en vampyr när jag blir stor så vill jag bli en varg :D// Ida


Sätta tänderna i Robert?! JAAAA TACK!


Här kan ni läsa en grej från Irish Daily. Texten är ganska liten men det går om man anstränger sig (jag ser trots synfel) men om du inte kan läsa så kan du ju njuta av lite gammla sköna bilder :)


[Klicka för större]


// Ida

Snygging på duk

Jag ska lätt brodera denna snygging!
Jag har redan letat upp ett tyg som jag ska arbeta på ;)

 

Någon annan som ska ge sig på utmaningen?

Puss & Kram //Viggo

Vilka är vi?!

Idag fick vi en kommentar av Hannah där hon skrev:

"Hejhej, Jag undrar ifall alla ni kan skriva lite info om er själva så man lär känna er lite bättre :)"


Va glad jag blir att någon undrar! =D
Men nu undrar jag, vad och hur vill ni veta?
Ska ni ställa frågor, vi svarar? Eller att vi skriver ett par rader om oss?
Något annat förslag?


Tack Hannah! =D
Puss & Kram //Viggo
Taylor i mina drömmar

Jag känner mig ganska nördig, men jag måste erkänna att jag drömmde om denna pojke inatt...
Vi var och handla på Ica ;)

Fatta hur deprimerad jag blev när jag vaknade :(

Någon annan som haft en Twilight relaterad dröm?

//Viggo


Lite bakom kulisserna på Twilight!


En gammal video men den är bra, man blir så glad!!


// Ida


En gaaaaaaaaaaammal bild på Robert Pattinson!

Lika sexig då?Rob hos ellen FÖRRA året!
den 20:e kommer han tydligen vara hos henne igen och det måste man ju se..
Men fråågan lyyyder.. ifall den visas den 20 i Usa när visas den här? Äh, vi ser den säkert på internet!


// Ida


Fira din födelsedag "the-Bellan-way"

Okej, om man glömmer bort den hemska incidenten under Bellas födelsedag så skulle man lugnt kunna påstå att det skulle blivit en helt fantastisk födelsedag. En oerhört snygg pojkvän och hans lika snygga familj, dyra presenter och en tårta alldeles för sig själv. Om du känner att "nä nu vill jag också ha en sådan födelsedag!" och varken får en egen tårta eller har en odödlig och gudalik pojkvän, då kan jag trösta dig med att du åtminstonde kan se ut som Bella på din födelsedag. Hot Topic erbjuder grymt många olika New Moon prytlar och en nyhet är då Bellas födelsedagsklänning från New Moon som går att köpa för 98 dollar :)


Riktigt söt om jag får säga det själv! Älskar den gröna färgen!


Jessie

Vamp it up!

Med hjälp av Access Hollywoods; Makeup Monday kan du komma till Halloweenfesten i helgen och se ut som en riktigt snygg vampyr i äkta Twilight-anda!Score one for Team Edward... Vampires are hot for Halloween! No surprise there. Thanks to the massive popularity of ‘Twilight’, ‘Vampire Diaries’ and ‘True Blood’, vampires are more popular than ever and are an easy (and sexy!) costume choice.

"I'm asked at least two or three times a day how to create the look," says Nina Darguzis, Celebrity Makeup Artist for LA's famed professional makeup store, Cinema Secrets. "This new incarnation of vampires aren't as complex as precursors like ‘The Lost Boys’, ‘Buffy’, or ‘Angel’. They're almost casually sexy. They almost seem less demon and more fantasy."

Here are Nina's tips for how to vamp it up... ‘Twilight’-style. 

FACE/CHEEKS
Begin by prepping the skin with a moisturizer like Dermalogica’s Active Moist ($36.99).  Let it sit for five minutes then use Cinema Secrets Hollywood Lights luminescent mineral powder in Opal ($7.99), which is a luminescent pale powder that gives a soft "unearthly" ivory cast to the skin. When the light hits it, the opal coloring makes it look like it glows a pinky-purple hue. Dust over your entire face and neck. This will not only pale you down but when the light hits you, you'll sparkle.

EYES
To achieve a supernatural look, dust a bit of red blush like Ben Nye's Flame Red ($9.00) beneath your lower lash line then apply a few coats of black volumizing mascara like Max Factor 2000 Calorie Mascara ($5.99) for luxurious lashes with intense volume. For female vampires, I suggest a smoky eye using a sparkled black like Cinema Secrets Hollywood Lights mineral powder in Black Diamond.

LIPS
To give a little color without going overboard sweep on a soft layer of lip tint, like Benefit's Benetint ($28.00) to stain the lips for no fuss color.

NINA SIDE NOTE
You can add a pair of amber cosmetic contact lenses (which should be applied before the makeup) but I do suggest finding these through an eye doctor. Proper care and training should be used whenever dealing with your eyes. You can't get vision back once you've lost it. Also, you could add a pair of fangs like Scarecrow Fangs ($19.99), however ‘Twilight’ vampires don't actually sport fangs.Jessie

5 anledningar att hata Kristen Stewart

1. Hon får kyssa Robert Pattinson
2. Hon gestaltar allas våran drömtjej Bella Swan
3. Hon får kyssa Edward Cullen
4. Hon får ta på Taylors muskler
5. Hon har kysst Ryan Renolds (adventure land)


Trots dedär väldigt avundsvärda punkterna så tycker vi fortfarande om henne..
Right?! :D


Kram avundsjuka Ida

Twi-träff =D

Här kommer ett par bilder som jag tog ifrån Twi-träffen som vi hade i helgen :)
Taack alla underbara tjejer för en underbar dag!

1, Jag har ingen aning om vad Ida håller på med, men jag antar att hon demostrerar något ;)
2, Ida planerar vart hon ska landa när Julia ska fota hennes (glidning)
3, "Glidningen" Hahahahaha
4, Lite mys ;)


//Viggo

Simpson goes New Moon ^^Ingen kan motstå detta fenomen :)

// Ida


Nytt från New Moon på fredag!

Det kommer seriöst aldrig sluta dyka upp "exclusive, never before seen looks into New Moon". Vi kommer ha sett hela filmen innan premiären ens börjar närma sig... På fredag ska iaf MTV ha en Halloween festival, “ULALUME: HOWLING AT NEW MOON”. Där, enligt MTV, Nikki och Kellan kickar igång programmet, Ashley snackar rykten som flugit runt ett tag och Kristen, Taylor och Robert presenterar ett nytt klipp. Sounds like fun?


Hur vida programmet kommer sändas i Sverige eller inte har jag ingen aning, men det brukar oftast gå att titta online. Jag återkommer så fort det finns mer info ;PJessie

Jacob på väggen!

Nu finns det även en Team Jacob att sätta upp på väggen..


Cool va?!
Jag skulle vilja ha en jacob och edward på varsin sida om en dörr...
Tror dock inte pojkvännen skulle gå med på det!// Ida

This is what i call fan ART!

Taylor Lautner Robert pattinson painting drawing jacob black edward cullen
Skulle lätt kunna ha domhär på väggen!

// Ida


Tänka sig!

Tänk dig att det faktiskt finns någon där ute som VILL att Taylor ska sätta på sig något på överkroppen...IDIOTI! Personen ifråga är Kristen Davis. Vi känner henne som Charlotte York från Sex and The City och här är hennes anledning till det påståendet!"He was the Sharkboy, and I played the mother of the other kid who imagined Sharkboy and Lavagirl in Robert Rodriguez's movie, and I met him down in Texas. He was a kid and he didn't have those muscles, and I don't know what happened. I see these pictures [now and] I can't believe it. I feel protective, like what is he doing without his shirt on? And then I hear he's dating people and I'm like, 'Ahh!"Den som håller med henne räcker upp en hand!


// Ida


Bild från comicon!

Photobucket
 
Man ser verkligen hur lekfulla och hur goda vänner dom är när man ser sånnahär bilder :)
Jag vill också vara deras vän....
Kram Ida

Life upon the wicked stage

Naaaw!!!
Jag hittade just denna video hos Twifans, den är på Anna Kendrick som liten, ur söt!

 

//Viggo


Dumpa den!

Ingen är perfekt, men vad tänkte Taylor när han satte på sig denna keps?!

Är det bara jag som tyckte att hans snygghet sjönk en bit med den där kepsen?
//Viggo

New moon Wolves meets sesame street

Poiler varning..
Ni bör INTE se denhär ifall ni inte redan kollat på wolfpack-klippet...
Men visst var den rolig...
Haha!


// Ida

Ifall ni vill ha ont i magen och gråta så kolla på denhär..

FEEEETING SPOILER VARNING!


Jag blir så tung om hjärtat...*snyyyyyyft* - Källa

Eclipse loggan?!

Nu har ju Eclipse loggan kommit ut, vad tycker ni om den?!
ec

Jag Jess och Vigg enades om att vi inte gillar den...


Den är cool och tanken är cool men det är för lite rött, det skulle isf vart rött runt ALLA bokstäverna..

Jag har sagt hela tiden att rött skulle vara eclipse's tema färg och jag tycker det var en smart idé att dra samman den med silver men jag tycker personligen att det ska vara MER rött..

EDIT: här kommer en videosnutt med loggan också!
Vad tycker ni?!


Kram Ida

Klät ut sig?!

Är det någon som ska klä ut sig till premiären?!
Till vad?!

// Ida

Twiträffen i bilder!

Tänkte visa lite bilder från vårt boll-spelande :)


Vi delade in oss i två lag, (tack till lillebror som spelade med oss och som gjorde många frivarv åt andra laget)

1. Här är det Ida och Julia som kastar oss mit varandra. Precis som när Emmet och Edward krockar, eller njaaa.. inte precis!
2. Vi tog en liten paus och thetwilights-tjejerna (vi) gosade lite.
3. Julia gör nååååågot haha!
4. Ida kastar som Alice gör... ser ni inte vilken talang hon har!
5- 6 -7. Lite merchandise som Johanna (bild 7) hade med sig och visade upp.
8. Ida och Lillebruur visar våra åsikter om twilight (Ida avgudar och Lillebruur skrattar)
9. Julias söta lillesyster (Jenny) som var med oss men som var ALDELES för tunklädd... mer kläder nästa gång bruden!


Måste säga ett stort tack till alla tjejerna som kom (även Olivia som kom senare och missade matchen). Och till Sindy, trist att du inte kom... :/ Nästa gång kanske?!Kram Ida!

New Moon Countdown [25 dagar kvar]
Kunde lika gärna vart under "Godis" men istället får ni den som present :D


kram Ida


La Push baby, it's La Push!


Gammal klassiker :Dha inte för högt ljud bara!


Fan va avundsjuk jag blir när jag tänker på det!

Att en svensk va DÄÄÄÄÄR..
och Hon SÅÅÅÅÅÅÅÅG....Fast är det någon som jag tycker förtjänade att vinna så var det hon, sjukt trelig tjej med sjuuuukt snyggt hår!
// Ida!

träffen är slut men inte kvällen! :)

Idag blev vi ett litet gäng..
Det var Ida, Vigg, Jess, Julia (TTS) Oliva (TTS) Johanna (FabRob) Jenny och min lillebroor...
Det har vart sjuuuuuuuukt trevligt..


Vi började dagen med att spela lite bränboll och leka i övrigt, sedan begav vi oss upp till Idas lägenhet.
Där kollade vi på Twilight (såklart) vi pratade, kommenterade och suckade av välbehag tillsammans. Det var sjukt roligt...

Ida bjöd på middag! (alla glömde att betala) hon bjöd på kyckling, bulgur och Tzatsiki. (mumms).
Sedan spelade vi sälskapsspel och sjöng singstar..
Det var trevligt att sitta och snacka och vi hoppas att vi kanske kan mötas upp innan filmen den 19:e


Ha en super trevlig kväll nu ska vi (Ida, Jess och Vigg) kolla på film (INTE matrix)
GOd natt ses i morgon!Många kramar Ida - Jess och Vigg!

WIIIHOOOO!


Nu är tjejerna här och dom har den bästa presenten till mig :)
BILJETTERNA.. Äääääääääääätnligen har jag dom i min hand..
Jag har nu rivit av min biljett och satt in den i en ram i mitt skåp..


Hur många är det som ska gå på på midnattsvisningen på Rigoletto?!


// Ida!


Uppvärmning

Här kommer lite uppvärmning för alla som ska till Muse konserten ;)


Varma än?
//Viggo


Tomt i bloggen"

Idag är det ganska tomt härinne, Tjejerna ska fira lite 18-årsdag och jag och min slav (lillebror) håller på fixar inför träffen i morgon...


På schemat står:

* Baseball/bränboll
* Snacka och umgås
* Ha ett litet (sjukt bra) Quiz som jag gjort
* Äta lite middag (lutar år Kyckling filét med boulgur och satziki)
* Sedan finns valen, Se på en film på vår hemma bio, spela ett roligt spel eller bara umgås och snacka..


I morgon kommer också vara lite tomt här men vi ska säkert kunna kasta in något inlägg.
Bilder kommer iaf att tas och visas för er senare :)


Ha en jätte trevlig helg så höres vi när vi hörse..
KRAM Ida 

Behind-the-scenes hemlisar

1. EDWARD'S AMAZING HAIR: "They were a great group to work with, and they all had pretty good hair—but I have to say, Robert's was probably the best," says New Moonhairstylist Thom McIntyre. "I trimmed his hair probably every week to ten days, just to keep the cut really fresh and chopped into. When we were shooting, I restyled it once or twice a day—the look is meant to be very tousled, and I wanted to be sure it didn't lay flat."


1. CONTACTS: Special effects designer Cristina Patterson Ceret hand-painted each set of the contact lenses worn by the Volturi. She has also created ocular illusions for films like Memoirs of a GeishaSuperman Returns and the upcoming Alice in Wonderland.

1. TINY TEES: "Jacob [Taylor Lautner] was supposed to have grown taller and reallyfilled out, so we tailored all of the T-shirts he wore to make it seem like he was busting out of them," says Monaghan. For added effect, Lautner wore lifts in his shoes to exaggerate the height difference between Jacob and Bella.2. BEAUTY: For Alice's vampire pout, makeup artist Norma Hill-Patton played up Greene's natural lip color with MAC Llipglass in the now-discontinued Plum Parfait shade (trySpite for a similar look). Hill-Patton also added extra volume to Alice's lashes usingArdell DuraLash Flare falsies in Short Black.

Här finns det mer smaskiga detaljer :)


Jessie

I'm just a big, hard toolOJOJOJ! Grymt rolig intervju! Jag kommer typ inte kunna skratta på en vecka för att jag har sån kramp i mina kinder. Varning för svordommar i videon och annat icke barnvänligt!

EDIT:
[Det blev irriterande att dethär klippet startade VARJE GÅNG man kom in på bloggen. men har du inte sett klippet och gärna vill se det så klicka på denhär länken!
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid372203941?bctid=2881433001]Nu när jag är vuxen får jag verkligen lust att skriva en grej, men jag avstår från det :) Ni kan säkert gissa vad det är ;PTack Jojjo på Fab Rob (gjorde en liten förkortning där :P) för videon :D
Jessie

På lördag!

På lördag är det den omtalade Twilight-träffen..
Det är inte så många som sagt att dom kan komma men ALLA är välkommna..


Vi möts som tidigare sagt kl 13.30 i Handen - Vid Stor-Rudan (sjön)
Om ni vill ha hjälp att hitta dit så Maila mig på Adiibj@hotmail.com
Desto fler som kommer desto cooolare lag kan vi ha...Dom som är intresserade av att komma hem till mig efteråt och är under 18 måste höra av sig till mig senaste i morgon. Ni måste ha målsmans tillåtelse (lapp med intyg) och så vill jag ha ett in case of emergency nummer till någon.. bara som en säkerhets åtgärd.

Men ifall ni bara vill komma och spela lite basebollbränboll så är ni välkomna kl 13.30 med sjukt glatt humör och kläder efter väder!New Moon Countdown [27 dagar kvar]

Det är jätte SPOILER i denhär och den är lite ändrad från hur det gicktill i boken men ifall du inte är sugen på att se filmen så se klippet så kommer du bli galen av längtan.. i know I AM CRAZY right now!


Candy!

Imorgon är min sista dag hos KappAhl (tyvär), så jag ska baka lite som en avskedst gest...
Men jag kan ju inte lämna er utan något gott att smaska på, så låt mig presentera:

Candy as I like it!


Till er som kommer på twi-träffen på lördag blir det mer godis, för idag var jag på Willys och köpte ett lager =D

//Viggo

Nya stills :)

Här kommer nya stills med lite skämt på köpet ;)
J.E.B hos Twifans shar gjort bubblorna på stillsen :)
Älskar den första! =P


Någon rolig?
//Viggo

DAVID_A_SLADE@Twitter
Känns lite konstigt att dom börjar bli klara med film TRE när vi inte äns sett film TVÅ...

Dom är effektiva...// Ida!


Vad tror ni?

Tror ni min pojkvän tar illupp ifall jag ber honom ta på sig en sånhär nästan gång vi ska rulla några varv i sänghalmen?!
(En Edward mask, ifall man inte kan få the real deal)


// Ida!


Ny New Moon trailer

Jessie

Commercial a la' Kristen ;)

Är det bara jag som tycker att Kristen är GRYYYM?

Jag älskar hennes sätt, att vara egen, men ändå inte helt borta!
Hon är en människa jag verkligen ser upp till faktiskt ;)


Här kommer en video när hon gör reklam för Nylon, skiiit ball!

 

Vad tycker ni?

//Viggo


Screeeam!

GAH vad Taylor är snygg!
Här kommer klippet när han presenterar nya behind the scenes från New Moon =DTaylor Lautner Surprises Scream

Jag undrar vad det är för bilder som kommer ;)
Någon som har någon gissning?
//Viggo

The bad mother's handbook

Jag satt och tänkte litte på Jess och en av hennes skratt-attacker, här är en bild som orsakat mer än en ;)

Bilden är från filmen The bad mother's handbook ;)

Man kan se filmen på google (det kostar inget, men kvaliten är halv taskig),

klicka här för att se den =D

 

Visst är han söt?

Jag tycker i alla fall att han är urgullig!

//Viggo


New Moon Countdown [29 dagar kvar]

Vanetyfair intervuade Alex Meraz (Varg-pojken Paul), vill du läsa hela intervjun så kolla in här


[Klicka på paketet]

Are you up for some wordplay? Please give me one word that describes some of the New Moon actors starting with the Wolf Pack. OK,

Bronson Pelletier [who plays “Jared”]
Aw, man. [Laughs] Jokester!

Kiowa Gordon [aka “Embry Call”].
Bewilderment. [Laughs] He's always thrust in these crazy situations that … he's pretty young. At 19, I didn't have these crazy things. I mean, I'm 24—I consider myself a man. I have a wife, a son, and I've had some practical life experience. This kid just got thrown into it, so it's new to him. To me he always has this bewilderment about him.

Tyson Houseman [“Quil Ateara”].
He'll know what this means. Vespa. Scooter.

Taylor Lautner [“Jacob Black”]
Taylor! Loyal.

Gil Birmingham [“Billy Black”].
One word is really hard. I would say … intuitive.

Chaske Spencer [“Sam Uley”].
Aw man, love him. Wisdom.

Kristen Stewart [“Bella Swan”].
Aw, she's awesome. I would say badass.

Rob Pattinson [“Edward Cullen’].
Patient.
Här har vi (återigen) klippet då Paul(Alex Meraz) förvandlas til varg!

Många LYCKLIGA kramar från Ida!


Förberedning

Nu börjar det närma sig självaste dagen D och snart har vi nog alla en varsin biljett i handen. Nu är jag riktigt nyfiken på hur du ska göra för att förbereda dig för den stora dagen vi så länge väntat på! Själv ska jag ladda med nya albumet på Ipoden, som nu för övrigt finns på Spotify, och läsa New Moon igen ;)


Har du några mer bra tips?
Jessie

Träff innan New Moon?

Jag vet inte om någon annan Twi-sida har bestämt någon träff där man tar en fika innan New Moon börjar alltså den 19 November :)
Men eftersom jag inte vet om någon har bestämmt tänkte jag anordna någon via oss, vad tycker ni?

Är det någon som är sugen på att träffas i så fall? =D

//Viggo

VIIIIII HAAAAAR BILJEEEEEEEETTERNAAAAA!

lyckan är total.. Lyckan är obeskrivlig...
Inget kan förstöra denhär dagen!


Taack Jessi som satt uppe vid 7 tiden!

DET GÅR NU ATT BOKA BILJETTERNA!

Nu går det att boka biljetter till midnatts visningen!
Vi gick in via Rigoletto, en biograf...

BOKA NU INNAN DE ÄR SLUT!

New Moon Countdown [30 dagar kvar]

Varför glittrar dom!

En kompis till mig berättade om en teori om varför de glittrar.

Man (tjejer och killar) får ju alltid massa glitter på sig för tjejer har jämt glitter (smink) och tänk då att leva i 200 år. Man måste få asmycket glitter på sig då...

Kramar Ida!


Midnattsvisning!

Direkt kopierat från TheTwililightSaga.se


Julia Skrev:

- Vad menas med Smygpremiär?
Det ska vara den ”midnattsvisning” som ni pratar om. Den där Twilight visas vid 21.00 och följs av New Moon. Biljetter imorgon alltså!

- I vilka städer visas smygpremiären/midnattsvisningen?
Jag har ingen bra koll men tittar ni in imorgon så har vi kollat upp det (om ni inte vill göra det själva). Jag gissar på stora städer såsom Stockholm, Göteborg och Malmö.

- Vart kan man beställa biljetterna?
Den här informationen kommer från SF Bio, vilket betyder att biljetterna säljs via hemsidan(
www.sf.se) eller på plats,

Från ca 07:00 den 21:a okt (imorgon).

Smygvisningen visas genom SF men de flesta biografkedjor kommer sedan visa filmen. Du får besöka de andra om du vill ha information från annat håll än SF Bio.

Ålder?
Det ser ut att bli 15års gräns… 80% säkert. Man vet aldrig, men imorgon får vi veta 100%

-Pris?
200kr

-De andra biljetterna?
Biljetterna till föreställningen den 20:e november och framåt, släpps den 4:e november!

WOOAAAAAHAHAHA... FATTAR NI?!?!
I MOOOORGON! - ska ni gå?

Go away! I´m dreaming of Edward Cullen....

Detta är något som inom snar framtid kommer pryda min dörr!
Jag hittade dessa skit balla skyltar hos Twifans =D

Klicka bara på en av miniatyrerna, spara bilden och skriv ut så har du också en!

Jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska ha....
Jag tror att jag ska ha olika för olika dagar ;)

 

 

Vilken ska ni ha?
//Viggo

Anonym

Ifall ni skriver kommentarer med frågor eller dyl och vi inte har något sätt att kontakta er (dvs att ni är anonyma) så svarar vi med en kommentar eller en update i samma inlägg.. Så ifall ni väntar på svar så kolla där!


Många kramar Ida
(som måste spriiiinga till skolan det blir sent ikväll också så det blir dåligt med update idag också)

Tack TheTwilightSaga.se

Kolla vad TheTwilightSaga.se tjejerna lagt upp..
Dethär är en scen jag faktiskt längtat efter att få se hela av :D

Kramar Ida!


Denhär vill jag ha i julklapp tomten (ifall jag inte kan få Rob)Om jag får den, vem kommer på nästa twi träff och spelar med mig då?!


Kram Ida!


Jacksson Ratbone

När Seventeen Magazine hade New Moon special så pratade några av hans "arbetskamrater" om honom..

Ashley Greene: “Edi [Gathegi, who plays Laurent] has this crazy woman voice that he can do. It’s insane; he sounds just like a woman! And so he called Jackson and told Jackson, ‘Hi, this is Kelly from production.’ Jackson was like, ‘Oh hey, what’s up?’ There were issues with everybody’s hair color and the cut and so they had just dyed it blonde. And so he was like, ‘We’re going to have to bring you into hair and makeup at 4:45am because we’re going to have to dye your hair back black.’ And Jackson was like, ‘Oh. Okay!’ Then Edi called him and was like, ‘Hey man, did you just get a call from this girl from production…what time do you have to go in?’ And Jackson was like, ‘4:45′ and he was like ‘oh.’ And he was like, ‘Did you talk to her?’ And he was like ‘Yeah,’ and then in his girl voice was like, ‘I am her!’ Jackson totally would’ve gotten up at 4:45 in the morning!”


Kellan Lutz:
“I knew Jackson already. His mom and my mom are really close friends in the church, so my mom was like ‘Oh, I’m so glad you’ve got a good Christian boy to work with!’”


Nikki Reed
: “The first time I met Jackson [Rathbone] was on the flight to Portland, and he had his guitar and his glasses, and I was thinking to myself, Oh boy, another introverted musician/actor. [Laughs] And I don’t really know what I thought of Rob. My opinion of Rob has always sort of been the same. He’s a great guy, he’s really talented, [but] we’re not as close as the rest of the cast.”

[Såg detta hos JacksonRathbone.blogg.se/]


Älskar det Ashely berättar.. skit roligt ju.. det där är humor i min klass..
jag skulle ÄLSKA att hänga lite med Kellan och Edie! hehe!


Kram Ida!

Rykten som för tillfället cirkulerar om Breaking Dawn

 

BIG SPOILER VARNING!

Just nu går det massor med rykten om den fjärde boken i Twilight sagan, Breaking Dawn(Så länge vi båda andas) och än så länge kan dom inte styrkas av vare sig Summit Entertainment eller några andra..


De rykten som cirkulerar är:

1. Att ifall det blir en film så ska den filmas i två delar.
Det är inget som är bekräftat av någon utan det är författaren Stephenie Meyer eng aönskning då hon har såvrt att se hur man skulle kunna få med sig alla viktiga detaljer under en film.

2. Om de ska filmatisera BD så kommer dom inte göra det i Vancouver utan det kommer göras i Portland -Oregon där Twilight filmades.

3. Det pratar också om att dom ska skaffas en ny production company, istället ska det bli SUNSWEPT ENTERTAINMENT som "äger" filmatiseringen av BD.
Ifall detta vore sant så vore det ju väldigt korkat av summit entertainment eftersom dom måste tjäna GRYMMA pengar på denhär serien!

4. Enligt källor så ska Breaking Dawn spelas in september, 2010!

5. Filmen kommer att cencureras. Dom kommer att ko rta ner och inte visa något från vare sig sex scenen eller
Renesmes födelse för att slippa ge filmen R-Rating.
En film blir R-rated när den innehåller "vuxen scener" i sig. Det innefattar fult språk, våld, sex, nakenscener, drogmissbruk. Det innebär att filmen får 17-års gräns ifall man inte ser den med en förälder eller målsman. Det är även inte uppskattat att föräldrar tar sina barn till R-rated filmer!När något av dessa rykten bekreftas eller dementeras så lovar jag att uppdatera er om det!

Trueblood

Nu har Johanna (som driver FabRob) startat en True Blood blogg..
Kolla in den
HÄÄÄÄR! <---


Dom passar bättre tycker jag!

tk

jag tycker veeeeerkligen att dom passar bättre tillsammans än Rob och Kristen!

 


Och när jag ser denhär vill jag bara bli hans bästa kompis, han verkar så SJUUUUUKT trevlig.

[Bild och klipp är hittat hos TheTwilightSaga.se]

// Ida

Peter prioriterar!

Jag ÄLSKAR peter Facinelli!
Här har ett par dagar ledigt, och vad gör han? Han går på sin dotters fotbolls match!

Han är en bra skådespelare med en bra karriär, men ändå är han en SUPER pappa! Helt otroligt!

[Bildkälla: Twifans]

 

//Viggo


Allt som rörsig!

Jag ÄLSKAR allt som rör sig..
Kolla in kollaget med bilder som TheTwilightSaga.se lagt upp
AWSOME!Kram Ida

2 anledningar till att vara Team Wolfpack!

s640x480s640x480

Dom verkar så sjukt coola domdär vargarna och från vad man kan läsa när dom twittrar så verkar dom sjukt trevliga också!


//Ida


Present!

De här fick jag av Victoria och hennes mamma i present :D De går säkert att beställa om någon vill ha ;)
Jessie

Spooooiler.....

Scream Award spelades in igår.....
Vill ni veta hur det gick så kolla in kommentaren jag lämnat i dehärhär inlägget!// Många karamar Ida
(bra sätt att inte avslöja spoilers?)


Grattis Jessi!

Idag fyller våran egen Jessica 18år!
Nu får hon äntligen vara ute och leka med oss stora flickor! ;P

Så låt mig nu presentera.......


JESSICA =D

GRATTIS HJÄRTAT!


I take you to the candy shop!

Smaskens!
Här kommer nya bilder på Taylor när han är med i GQ Magazine!

 

 

Vem fick inte ont i magen av allt det här godiset?

//Viggo


Extanded trailer imorgon...?

WOW!
Om jag har förstått klippet nedan rätt, så kommer det att komma ett nytt klipp från New Moon på måndag =D
Men som Ida sa här om dagen, tycker jag nog att det börjar bli lite mycket de visar, man vill ju ha något att längta till... Eller?

 

Jag tror den här scenen kommer vara riktigt smaskig!

//Viggo


New Moon Countdown [32 dagar kvar]Förlåt att jag slarvat med countdown:en..


Kram Ida


Gooooooooodiiiiiis daaax ^^

aaaah... jag ÄLSKAR hans trashystyle... (L)
For the last couple of night you have been the man in my dreams, my gooood dreams!Meet Me On The Equinox... Oh, I Meen On The Bollcourt!

Nästa lördag bär det av..
Vår twi-träff..Kl 13.30 kommer vi mötas vid Rudans friluftsgård i Haninge (tågstation Handen)
Vi kommer spela lite brännboll/baseboll i sann vampyranda sedan får dom som vill följa med upp till mig på middag och lite tv och lek kväll..Ifall du är intresserad av något av detta och vill haka på så hör av dig..
Ifall du behöver beskrivning för att ta dig hit så är bara bara att hojta till :)


Många kramar Ida


UPDATE: Det är ingen åldersgräns men ifall ni är under 18 så jag vill jag målsmans medgivande och ett tele nummer som dom kan nås på ifall något händer... Vill ni att era föräldrar ska prata med mig eller ifall ni behöver resebeskrivning så hör av er på mailen. :)


 


Ursäkta röran som vart!

Idag har jag pillat lite med layouten igen..
You like? Like more than before?!


Kram (nattugglan) Ida

Sett tidigare!?

Strullade runt på internet och hittade dessa..
Lille Robert festar lite med kollegan Anna Kendrik och han verkar vara lite på lyset. Men på lyset eller ej, han kan LÄTT få göra sådär på mig.. jag skulle le lika stort som Anna, eller nä jag skulle le STÖRRE!
Har ni sett domhär bilderna förr?
Är det bara jag som är efter som inte sett dom?


Kram Ida

New Moon Countdown [33 dagar kvar]

Jag har jobbat idag och därför inte haft tid att uppdatera och Jess fyller 18 år idag så dagens Contdown Present (som jag förövrigt slaravat sjukt mycket med senaste tiden) är tillägnad henne!En gammal klassiker men ack så uppskattad :)

Grattis stumpan, nu får du vara med och leka med de stora tjejerna...

Vad tror ni?!

Nu flödar rycktet om Robert och Kristen "hemliga förhållande" mycket mer aktivt...
Vad tror ni, är det sanna? Hon är ju inte tillsammans med Michael längre!Tror ni att vi kommer få se en äkta sånhär bild i framtiden?!


// Ida


Yummi!

Har ni sett den nya bilden på Rob?
Jag gillar hur Mary-Beth på Twifans har gjort om den ;)

I reaaaaly like what I see!
Do you? ;)Då säger jag godnatt för mig, jag har en stor dag imorgon för
vi ska fira att Jessie fyller 18år på sönda, WIIIHOO!

//Viggo

Eclipse på ljudbok på Youtube!

Del 1


// Ida


The sexiest women!

På Empires Sixiest moviestars lista för kvinnor ligger på plats sju........

KRISTEN!

Själv tycker jag att hon borde ligga ett par steg högre upp! ;)

 

Vad tycker ni?

Platsar hon lite högre upp?

//Viggo


The sexiest!

Empire online har gjort en lista på de 100 sexigaste filmstjärnorna.
På männens lista har vi.....       trumvirrvel tack.....


Rob, Taylor och Kellan!!
Vem tycker ni är sexigast i Twilight-castet?
//Viggo

Midnattsvisning av New Moon

Titta vad man kan hitta när man är ute och surfar på nätet :P

Midnattsvisning av New Moon

Vad: Under The Twilight saga-kvällen visas både första filmen i serien Twilight och den nya bioaktuella New Moon i en följd. Det blir även Twilight-quiz med prisutdelning.

Var: I utvalda SF-biografer.

När: Natten mellan torsdag den 19 november och fredag den 20 november.

Kostnad: Cirka 200 kr

 

Jag ska LÄTT gå på det här!!! Tack Atonbladet för denna info :D

 

Jessie


Update:
http://www.alltomstockholm.se/start/article244883.aos
 Där kan du läsa mer om Twi-relaterade saker i stockholm!
// Ida

Stephen Moyer från True blood

Stepen pratar om Vampyrer, Twilight och True blood..// Ida


Riley har blivit attakerad och nu hänger han med fans! (döds cool?)


Fan va man kan göra med lite smink idag!

// Ida

Jag dööööör av garv!

Monster mash - starring twilight stars!
/// Skrattande Ida!


Tro inte allt du läser i tidningarna!

Enligt Showbizspuy så erkänner Robert att hans mamma läser skvallret om honom och tror på det!

“My mom says, ‘I can’t believe you did this’, and I’m like, ‘I didn’t do it’, she’s like, ‘yes you did, I know you did. It was about swearing, I was like, ’say something about sleeping with people and swearing and stuff, I wasn’t even in the city’. And she’s just like, ‘no, I don’t believe, I bet you did say that’.”

- söt mamma...
hehe!
// Ida

Hur cool är inte dengär då?!Hittade denhär hos Twilightobsession och jag måste säga att den är cool
Men jag gillar inte den officiella postern för new moon..

Har ni någon favorit? kan inte ni maila/länka den till mig isf?!Anonym: Det finns självklart inte att köpa..

Bra dag!

Idag har vart en jätte bra dag!

1. Träffade en tjeje på matten idag som också är twi-tönt.. [Hej Lissi]
Sjukt trevlig tjeje som man aldrig vill sluta prata om.. ^^


2. Min söta lillebror har vart med och tävlat på TTS för att vinna Soundtracket och hör och häpna...
HAN VANN! Min lillebror vann och det skulle tydligen vara en överaskning men han vann den åt mig *määäkta lycklig* Men frågan är ifall jag kan få honom att lämna över den när han väl hört låtarna som är på.. =S


well well nu är det middagsdax!

// Ida


PhotoShootJag tror faktiskt inte jag sett Kellan mycket snyggare än här och jag bara älskar kläderna som har på sig.. Så höst:iga och så jääääävla underbara.. Me want..


// Ida


Niki är Team Jacob och hon har en ganska bra anledning till varför!

Niki berättar varför hon är Team Jacob, hur det är att "hänga" med Kristen och hur hon i New Moon får Rosalie att framstå som en "mjukare" varelse..
1125-nikki-reed-hair_bdHer New Moon Escape
“It got really overwhelming when we wrapped the second film with publicity. Having people wait outside of my house sort of gives me a panic attack. I’m a believer in the concept that people should not be followed and photographed everywhere. I decided to leave for a little while, and it turned into a two-month vacation in Greece!”


Missing Out on Vancouver
“We got to really enjoy and explore Portland because we were a little bit more discreet [than we are now]. Shooting the second film was a game of hide-and-seek where we couldn’t go without being followed and looked at.”


Kristen & Nikki Chill Time
“Music is a big part of our lives. She plays guitar, and I learned how to play guitar. About a year ago, we went guitar shopping. She picked out my guitar with me. It was fun. So we play, we just sit around and jam.”
The Real Rosalie
“I think the voting scene was my favorite because it was very heartfelt and [director] Chris Weitz was very open with me playing with my dialogue, and I gave a really, I think, heartfelt speech at the end of that. It gave me the opportunity for the first time to show that Rosalie’s not just a crazy nasty person, she’s got a soul, and she genuinely cares about her brother and her family and the safety of everyone.”

 


Nikki’s Rebellious Act
“We were shooting at night at the end of filming, and the night I wrapped finished shooting at 9 in the morning. Kristen and I decided that we were going to go back to someone’s place, and everyone ended up coming, and we had this sort of crazy party in the morning.”


First Impressions
“The first time I met Jackson [Rathbone] was on the flight to Portland, and he had his guitar and his glasses, and I was thinking to myself, Oh boy, another introverted musician/actor. [Laughs] And I don’t really know what I thought of Rob. My opinion of Rob has always sort of been the same. He’s a great guy, he’s really talented, [but] we’re not as close as the rest of the cast.”


African Safari Adventure
“Kristen and [ex-boyfriend] Michael [Angarano] (Visste ni att dom gjortslut?!) and I spent every day together, without a distraction, without a computer, without a phone, without a moment to [ourselves]. And we all stayed in the same tent, because I was supposed to stay in a different one, but obviously I got scared.”


Why She’s on Team Jacob
“I’m the only one of the cast members that’s Team Jacob, but I am. And that’s because I feel like a bit older than everybody else, and I feel like part of being a kid is having the mentality that Bella has with Edward, which is I’m willing to sacrifice my family and my life, literally my life for this person, because he’s my everything. She’s consumed by him. And for me, that’s never been healthy. I’ve done that before, and I really do take these books seriously. I look at them as being very metaphorical, and for me, Jacob is the one. He’s the right one for her. He’s her friend, he loves her unconditionally, and she doesn’t have to sacrifice anything for him. Relationships are, of course, about compromise, but I don’t think they’re about giving up a part of your life for somebody.”


Forbidden Love vs. Simple Love
“I think so many young girls get caught up in the challenge of being with somebody who’s dangerous, who’s bad, who’s enticing, who’s all of those things, and you forget what it’s like to enjoy simple love.”


// Ida


Precis innan han åker?!


Tror ni inte att dethär är fotot Charlie tar precis innan han åker?!
Even with that dull face he looks AWSOME...


// Ida


Gil postade denhär och jag var bara tvungen att vidare befodra... haha...


Men är det en ung Gil utklädd til indian på höger?!


// Ida


Scream award

Tydligen ska  Scream Awards 2009 visas på kanal 5 kl 00:45 (lör)den 31 Oktober..
Då kommer Taylor Lautner visa ett nytt klipp från New Moon
[Läste detta på TwilightObsession]


Är det någon som kommer sitta uppe?
Någon som vill köra lite msn-race med mig då?!Men tycker ni inte att det cirkulerar lite fööööör många klipp?!
SKa dom inte sprata något till premiären?! :S

// Ida

GOSH, vackrare vamp får man leta efter!
[Se skillnaden klicka på klippet]// Ida


Ny bild från New Moon hemsidan!

Jessie

Rapattacked!

Victoria la upp ett inlägg här om dagen där ett Twilight-fan blir Rapattacked hos The Voice, här kommer den :D

Jessie

Snacket om Kristens rumpa!

Jag har inte hört talas om det förrän nyligen, men tydligen så har det snackats mycket om Kristens rumpa sedan de heta bilderna från New Moon, de bilderna som Robert har bar överkropp på (kanske inte så konstigt att jag inte märkt hennes rumpa). Många har uttryckt hur de tycker att hon har en perfekt rumpa och perfekt kanske den inte är, men den är hur läcker som helst!! Nu uttalar sig Kristen om allt snack om hennes rumpa.Kristen Stewart intervjuas i nya numret av Allure och passar på att ta kål på en myt om hennes rumpa. ”Twilight”-stjärnan menar att den inte alls är så fantastiskt snygg som folk verkar tycka.

Kristen syftar på foton som togs på henne och motspelaren Robert Pattinson på inspelningen av ”New moon” tidigare i år. Bildserien blev en snackis på nätet, inte bara på grund av Roberts bara överkropp.

— Bilderna fick folk att prata om att jag har en perfekt rumpa. Men lägg av, den är platt. Jag fattar inte vad folk snackar om, säger 19-åringen till Allure.

Kristen berättar vidare att hon har komplex för sin avsaknad av kurvor.

— Jag tränar aldrig. Jag är smalfet och oroar mig över att jag är för spinkig, säger hon och tillägger att det verkar vara ett släktdrag:

— Ni skulle se min bror, han är typ helt utmärglad. Vi råkar bara vara väldigt spinkiga båda två.Nå, nu är jag intresserad av vad du tycker om Kristens rumpa! Är den het eller ej?
Jessie

Rob i svenska ELLE

Se till att gå till närmsta 7-eleven eller Pressbyrån, för där kan du hämta november numret av ELLE som har en intervju med Robert :D


Jag hittade artikeln hos Robsessedpattinson :P

Jessie

Se upp för Slade!
Ja, nu måste vi se upp för regissören av Eclipse, David Slade, som planerar på att ta över världen!


Jessie

Alex Meraz is looking good ;)
Jessie

SSSSSSEEEEEEXXXXXXYYYYYY!!!
Give me a piece of Taylor!!

Jessie

New Moon

Jessie

Fulla RobertGAAAAAHHHH!! Kan man bli gulligare!?


Jessie

Långhårig!

10zntrn

9zr0he
[Bilderna är lånade av TheTwilightSaga.se]Finns det någon (liksom jag) tycker Taylor/Jacob är snyggast i LÅNGT HÅR?! 
Tycker han ser lite mer manlig och vuxen ut?!

is it just me?!


Kram Ida!


Wolfpack


Här är dom alla på ett bräde, våra kära varg-pojkar
Men vilken varg-pojke fattas?! Beta-hanen?!

The Twilight Saga joinar Twitter!

Här kan du följa The Twilight Saga på twitter :P
Jessie

Robert sjunger ABBA-låtar med Hugh Jackman

“When the first film came out I felt like a complete tosser,” he told the paper of his music’s appearance on the CD. “It looked like I was trying to be cool or something, like Eminem. You know, be in a movie and then do a song for the soundtrack. But I didn’t look cool, I just looked ridiculous.”

But while the soundtrack was uncomfortable, Robert isn’t planning to hang up his microphone any time soon. He recently showed off his singing chops when he karaoke-d with Hugh Jackman, whom he will star with in “Unbound Captives,” while in Japan.

“We went karaoke singing,” Robert recounted. “We were singing Abba songs, it was pretty funny. It was sort of an Abba song sing-off, you know, last man standing.” Hollywood Access

 

Grrr... snygging!!

/Jessie


Kristen Stewart on Hollywood Glamour; I'm not that girl

LOS ANGELES, Calif. --

Kristen Stewart might walk the red carpet, sport couture gowns at movie premieres and do countless photo shoots – but “The Twilight Saga” star says she’s not a fan of Hollywood’s obsession with glamour.

“I go outside, and I’m wearing a funky T-shirt and my hair is dirty, and people say, ‘What’s wrong with her? She needs to invest in a hairbrush,’” the 19-year-old actress told Allure magazine in its November issue. “I’m like, ‘Don’t you get it? I’m not that girl! I never was that girl. It’s not like I was really clean-cut last year.’” mer hos Access Hollywood

Jag älskar att hon inte bryr sig om vad alla andra tycker! Hon ser ut exakt som hon vill se ut! Och hon ser otroligt bra ut på kuppen! GO KRISTEN!!


Jessie


ALex Meraz pratar om New MoonHan verkar as trevlig..
vad tycker ni?Kram Ida


Ny bild + dagens quote

"Effortlessly, without a conscious command to the muscles around my lips, my answering smile spread across my face. A strange feeling of warmth bubbled up in my throat, despite the icy rain splattering on my cheeks."
-Bella New Moon

<3

//Viggo


Bilderna som (i alla fall jag) har väntat på!

Kommer ni ihåg fotograferingen Krister gjorde för ett par månader sedan?
Nu är bilderna här!!!Jag blev extremt besviken på att det var så få bilder, men jag håller tummarna för att det kommer fler ;)

Jag kom nyss hem från en rejäl shopping runda, och gissa om en
sliten Victoria hoppade till av lycka när hon såg bilderna!
Vad tyckte ni om dem?
//En nu fattig Victoria

Bellas hus

New Moon Bella Google Streetview streetview house set vancouver


NewMoonMovie.org har googlat Bellas hus på Google-earth..
Vad häftigt det är med tekniken idag... Jag skulle verkligen vilja bo i detdär huset...
Det är såååå snyggt!
Jag ber om ursäkt för att jag uppdaterar så lite men jag har väldigt mycket i skolan nu (trögfattad måste plugga extra mycket) och så jobbar jag även en del. Men jag ska skärpa mig när jag har lite mer tid! - Promise!


Kram Ida

En ny vampyr föds...
Det fungerade tyvärr inte att lägga upp videon, men jag länkar självklart till den :P
Riktigt konstigt!!! Det funkade tydligen att lägga upp videon... Här är den iaf :DJessie

ÄNTLIGEN!!!

Idag strosade jag omkring i stan och när jag gick förbi biografen Rigoletto, såg jag det här:
Äntligen tecken på att New Moon verkligen kommer hit :D Jippi jippi jippi :P


Jessie

OMJ!

Kolla in lillTaylor! Jag är grymt imponerad av hans talanger!
Han är tio år och kan göra det där, SHIIT!Han skulle kunna få göra en privat uppvisning för mig ;)
Jag vet att han vill!
//Viggo

Backflash?!

DAVID A SLADE     DAVID_A_SLADE 
Just wrapped our last night shoot. Shot with Nikki Reed and Jack Huston all night. Now buzzing and unable to sleep.


Man kan Ju INTE säga att den kvinnan int eör fin :)
SKa bli kul att se "hennes" historia
Kram Ida
(som snart måste SPRINGA till skolan!)

First glimps!

wch28h


[Bilden lånad av TheTwilightSaga.se]


Detdär ska tydligen vara en första bild från Eclipse...
OOOOOHHHHHA?AA!?!?

vart/vad/när händer denhär bilden?

Kram Ida


Borta!

Idag har jag spenderat dagen med min kära varg-pojke (pojkvänenn)
(Han e från Chile - Latinamerika - Härstammar från Indianer - Vargar. Därav vill han vara Team Jacob och därav är han min varg-pojke) Och ber om ursäkt för att jag inte hjälpt till att uppdatera..
Hoppas att bilden kompenserar lite.. ^^


Vem vill INTE springa in i den varg-famnen?!

// Ida


Katterna reagerar!!

Kommer ni ihåg hur många reaktions-videor det dök upp på fans efter de nya trailerna släpptes? Nu reagerar även katterna :P


He can bite me any day!!

Jessie

Bella och Jacob

Jessie

New Moon Countdown [40 dagar kvar]
Tänk va lite tid det är kvar..
Helt underbart..


Såg att Twilight Sweden skriver att dom börjar filma Breaking dawn i September 2010

[Bild lånad från twilight Sweden]

Bara så du vet Jess!

Detta var vad han sa till mig imorse när han skulle åka ;P// Ida!


Fanart :)

Jag blev bara tvungen att lägga upp den här bilden!
Jag tycker den är så otroligt vacker!

[Hittad hos Twifans]

//Viggo

New Moon Countdown [41 dagar kvar]

Eftersom jag slarvat med presenterna så får ni TVÅ presenter..
en bild/citat som jag gjort själv och en UNDERBAR låt som passar till och som bara är bland de bästa i världen..
Ni MÅSTE lyssna!


Mångra Kramar Ida!


En man i lyxförpackning!

Mmmm, nya outakes på Rob ifrån Vanity Fair =DKan alla se hur han spanar efter någon?

Kan det vara våran lilla Jessie som han spanar på kanske?


Tack för bilderna Twifans! //Viggo

Robert hos Ryan
Hmmmmm... drömmer mig bort...och nu är jag i min drömvärld där jag är gift med Robert...och jag kommer aldrig komma tillbaka...


/Jessica Pattinson

Ryan Seacrest läser New Moon

Jag har seriöst aldrig haft så ont i hjärtat som när Edward lämnar Bella, men när Ryan läser upp the break-up scene, kan jag inte låta bli att skratta. Hans lilla teater gör det inte direkt bättre...
Huuuuuuuuhhh!! Det gjorde typ ont när han drog ut sidan!! :(
/Jessie

Grattis i efterskott!

Vi på The Twilights vill önska Jodelle Micah Ferland (Bree) ett stort grattis, dock i efterskott. Hon fyllde då 15 år igår. Grattis grattis grattis!!!

Våt dröm nr 2

Det är någonting speciellt med Twilight-pojkarna och vatten... Men jag klagar inte, snarare tvärt om!
Tänk er en liknande bild, fast med RPattz!!!!!! Mmmmmmhmmm ;P/Jessie

Otroligt vackert

Får nästan tårar i ögonen... de är så oerhört vackra alla tre... Tack Lionandlamblove för bilderna!


/Jessie

Fanmade - sjukt bra!

Kolla inte Julia ;P
Den här utspelar sig bara runt Bellas förlust och hennes POV!Sjukt bra och LYSSNA PÅ LÅTEN :)


Kram Ida
(som för övrigt jobbar idag och inte kommar kunna uppdatera något)


Robert Thomas Pattinson

SNYGGING!!!!
/Jessie

Tack för en trevlig (men kall) eftermiddag!

Gick ju på twi-träff idag..
Julia och Oliva på TheTwilightSaga.se ordnade den och det var väldigt trevligt att få ett ansikte på några av er läsare :)

Det var mycket trevligt :)

On set!

Det här ska tydligen bli en scen från Seattle där nyfödda "föds"
Det ska bli ballt ifall dom visar lite mer av deras födelse tycker jag :)
// Ida


En våt dröm...

som i detta fall blir verklighet

I'm speechless!
/JessieHett värre!!!

Jag skulle inte tacka nej till en feisty werewolf :D
/Jessie

During the night!

Dom har tydligen filmat i spöregn inatt... stackarna..
Det skrev iaf David Slade på sin Twitter och han postade även denhär bilden
34888757


Stackars människor... Kan inte vara lätt att vara skådis idagens läge :P


// Ida


Twilight blir rappattacked

Min kompis Sandra smsade just mig och sa att Twilight blir rapattackerade på vakna med The Voice, jag har inte lyssnat på det än, men jag lägger upp det senare i eftermiddag =P

Någon som hörde det?
//Viggo

Ear-candy

Mhhhhhmmmm...Gottgottigottgott


The Spill Canvas - Connect the dots
Ett av mina absoluta favorit band! Enjoy!


/Jessie

LÄNGTAR NÅGOT OTROLIGT!

Längtar så till Breaking Dawn!!!!!! Först måste ju förstås New Moon komma ut, sen Eclipse, men jag kan inte låta bli att längta som bara den till Breaking Dawn!Vilken film längtar du mest till? New Moon? Eclipse? Breaking Dawn? Eller kanske alla tre?
/Jessie

Vad tycker ni om Kristens hår?!

Photobucket
Jag tycker faktiskt att hon var ganska ful under comicon.
Hon såg ovårdad och sliten ut... Trist... hon kan ju vara en sådan vacker tjej!
 

Turbo - ny kortfilm med Justin Chon

En gullig kortfilm där Justin spelar huvudrollen Hugo som bjuder på mycket action och nya tekniska prylar! Enjoy


TURBO from Jarrett Lee Conaway on Vimeo./Jessie

New Moon Countdown [42 dagar kvar]Till läsarna från Ida

Haloween fest med Kellan och Ashely
SKa du på halloween fest iår?
vad ska du klä ut dig till?

Kram Ida


Meet Me On The EquinoxKram Ida!


Ändringar!

Efter att ha sett mer av trailern så har jag uppmärksammat att scenen hos Volturi har ändrats lite.. Det verkar upstå en fight!

Det gör det väl inte i boken?! Vad tycker ni om det?

//Ida

Nytt på Scream Awards 2009!

Spike Tv har nu bekräftat att det kommer komma ut nya aldrig förr sedda bilder på Scream Awards 2009 som kommer sändas den 27 oktober i USA (ska försöka luska fram om den sänds i Sverige). Det är även bekräftat att stjärnorna kommer vara på plats under galan, men vilka som kommer vara där är ännu oklart! ÅÅÅÅHH! Jag verkligen älskar dessa galor med massa nya bilder och trailers! Det gör det hela så mycket mer spännande!! När man väntar på någonting gott...
Haha... det här är jag om jag skulle se någon i Twilight-gänget, om det varit Rob hade jag legat på marken med stora andningssvårigheter!!!! Hur tror du att du skulle reagera om du såg/träffade en av de snygga skådespelarna från Twilight??

/Jessie
ELEVENTYSEVEN: “SOMEONE’S AT THE PARTY AS EDWARD CULLEN!”

Hahahahahaha!! Lyssna på den här tjejer och killar! It's hilarious!/Jessica

Up in the air!

Anna Kendrick har spelat in en ny film som heter UP IN THE AIR, där hon spelar mot bla George Clooney..
Kolla trailern, tycker ni den verkar bra?! Jag skulle verkligen vilja se den. Tycker den verkar jätte bra!

// Ida


New Moon Countdown [43 dagar kvar]Till läsarna från Ida (L)


Skrattattack!

Dethär är en intervju med Michael Sheen (Aro) och dom pratar inget om Twilight men den är så förbannat ROLIG...Denhär har jag sparat för att kunna se flera gånger :P


På Isla de Esme?Kolla in denhär heta bilden på Kristen och Rob, jag skulle nästan vilja photoshopa in mig själv i hennes ställe och drömma mig bort... Om det vore en stillbild från någon av filmerna, tror ni inte det vore från Isla De Esme?!

Tack Gissela som skickade denhär till mig :)
Me like ALOT!

HQ

Hos TTS hittade en bild med HQ på Emily

l_b3b3124cc8424a95b47b844f366e5b7b
Detdär ärret är fan GRYTM gjort...
Tänk vad man kan göra med lite smink!


// Ida


Pojk-godis!

Kolla domhär bilderna på Kristen..
Det måste vara dagens godis till alla twi-killar därute!


[Klick Klick]


Till er killar
//Ida


Vem kan sitta så?

Vem kan sitta i den ställningen och se så snygg ut... INTE MÅNGA..
Men det kan Taylor och snygg är han bannemig... ^^Det är nu tillkännagivet att filmen kommer vara 2 timmar och 2 min lång
(allt för kort, jag hadelätt kunat sitta i fyra timmar och kolla) ^^
[Skrev tjejerna på TwilightSweden]Kram Ida


Söta BooBoos photoshoot!

Tydligen har BooBoo haft en photoshoot med POPSTAR och nu har han lagt ut bilder på sin twitter :)[Klick Klick]Tror ni att Twitter kan vara guds gåva till oss fans :PKram Ida
(nu måste jag gå och plugga på riktigt)

Count down!

Vår söta läsare Jeen kom med den underbara idén att vi kör en New Moon Countdown med ett paket för varje dag.. som Advendskalender fast New-Moon-kalender :D

You like?
En present för varje dag ner till nedräkningen ^^
Köra New Moon tema på nedräkning startar i morgon 7/10


Nu ska jag plugga lite till för morgondagens biologi-prov och sedan är det kudd-dax :)
God natt på er...
Kram Ida

Godis Paket till er och er dator!

Överasking .. Klicka på paket för att se er överaskning


Bra present va?! :D

Kram Ida

The Meadow

Idag la våran nuvarande favorit regisör David Slade upp en bild ifrån The Meadow.

Så himla vackert!

//Viggo


Ny fotografering med Ashley

Helt seriöst, Ashley kan säker få de vackraste att bli avundsjuka, hon är ju så GRYMT VACKER!


[Bildkälla: The Twilight Saga]

//Viggo

Pattinson vill göra musik till Eclipse


Skvallerbloggaren Perez Hilton uppger att han vill skriva låtar till soundtracket av Eclipse, den tredje uppföljaren till vampyrfilmen Twilight — bara tiden räcker till.
— Jag vet inte om det kommer att vara möjligt eftersom att mitt schema är väldigt tajt men jag är verkligen sugen.Efter att fokuserat på sin skådespelarkarriär vill Pattinson nu satsa mer på musiken.
— Att spela gör mig hel och jag är inte beredd att ge upp den känslan.
— Drömmen är att hitta en balans mellan båda yrkena.[Enligt Aftonbldet.se]Jag skulle personligen bli määääkta lycklig ifall han kunde släppa mer musik.. Det är ju hans musik och hans röst som gör att jag vill vara team Edward och Team Robert...

Älskar den typen av musik..
Så ifall någon av er läsare vet någon annan artist som gör samma typ av musik SÄG TILL MIG!


Kram Ida

Varför?

Tidigare i höst frågade jag er ifall ni var intresserade av en twi-träff i sthlm.
Och MÅNGA av er svarade att det var ni..


Nu är frågan:
Varför har inte så många anmält sig?

Är det för att nästan alla ska på Muse konsert eller för att jag tar 30:- för mat och dryck på kvällen?


Jätte trist iaf och jag hoppas att fler anmäler sig!
Ifall du vill veta mer om detaljerna igen så kolla in här!


// Ida

Låt mig presentera tvättäkta kvalitets godis ^^


Alla som får ökad puls av att kolla på domhär bilderna kan ju räcka upp en hand..
Och om du gillar den höga pulsen så klicka på bilderna så blir dom lite större..


Jag gillar hans konstiga grimager
(stavas?)

// Ida

Update: Ni kanske vill se vidoen som bilderna är tagna ifrån


Pynta I-poden!

Fan nu vill jag också ha I-pod...
Får flirta med pojkvännen![Klicka för större]
Bilder hittade hos FabRob


Har du I-pod, skulle du kunna tänka dig att skaffa någon av dessa skal?

Kram Ida


Robert blir äldre

Vilket år var han snyggast/sötast?!Jag gillar de senaste två åren, tidigare såg han så barnslig ut!// Ida


45 dagar kvar till second base med twi-gänget?! Vem längtar INTE?!

rob Empire


Det jag älskade med Breaking Dawn

Var att dom ÄNTLIIIIIIGEN fick ha sex
(ledsen alla unga läsare som stör sig på detta, men det var det jag längtade mest efter i fjärde boken)


Vem blev inte lycklig av dessa rader:


Fire and ice, somehow existing together without destroying each other.
More proof that I belonged with him.
-Bella

Why am I covered in feathers? -Bella

You… bit a pillow? Why? -Bella


//Kramar Ida

Det var på håret!

Finns det någon som spelar i Eclipse som INTE har peruk?!
Tror ni slutresultatet kommer bli bra då?//Kramar Ida

GODIS!

Här kommer Twilight cast / New Moon the Movie GODIS!

Titta och njut![Bildkälla: Twifans]
//Victoria

Headern?!

Ändrade headern.. Ser det okej ut eller ser det för kladdigt ut?
Om ni inte gillar det så säg till så byter jag tillbaka.. men den får iaf sitta tills i morgon!!


>
Glöm inte att anmäla er till träffen :)


Kram Ida!

Alex byter sida?

Har Alex Meraz gått från Quileute reservatet, över gränsen, till familjen Cullens sida och blivit vampyr?


Inte direkt, han ställer upp som modell i ett avsnitt av MTVs nya serie Styl'd, men han kan gärna få byta sida för mig, för han ser rikigt het ut som vampyr också!!!
Jessie


Luna Nueva!

Jag älskar spanska språket, min pojkvän pratar spanska och jag kan förstå ganska mycket när jag lyssnar på det.. Men jag HATAR spansk-dubbade filmer.. jag tror dom använder 2-3 personer som för göra alla röster.. HAHA...(!)

kolla in trailern för new moon..
lyssna på Jacobs röst och lyssna på Alice röst..
HAHA!

Mångra kramar Ida


Ont om böcker? Ska jag börja om från början!?

Nu har jag lite ont om böcker att läsa igen.
Jag vill läsa om kärlek.. lite förbjuden kärlek med ord som gör att jag ler eller håller andan..En vän till mig tipade om en bokserie som kallas The Twilight Saga, läst den någon? kanske ska ge den ett försök..


Haha!^^


Jag har klarat av film-delen av min inne-mysar-dag så nu går jag över till bok-delen och jag tror jag börjar om på Twiligt sagan, det var ett tag sen (säkert 1 månad)..

Vilken bok är din favorit?!
Kramar Ida

Forks!

Idag lever jag i Forks igen.. Det är grått och mulet och regnet hänger i luften!
Jag har tänkt på en sak och undrar, vad gör ni en grå och mulen dag?! JUSTE.. Myser ner sig i soffan med en bok eller en film... men VARFÖR gör aldrig Bella det?


Jag ska iallafall gör det och jag tänker dricka lite te och mysa som satan hela dagen!

Kram Ida!

Godis bomb så stor att jag inte kan ta konsekvenserna efter explosionen!

Det har nu kommit ut massor med new moon bilder och jag länkar till platsen.
För jag vill inte vara orsaken till att ni kanske får andnöd och dör :|http://ralphy137.livejournal.com/23832.html#cutid1// Ida med andnöd!

Kristen and Robert interact with their fans!Dom verkar så sjukt snälla här och fan va snygg Kristen va i håret!Om du fick spendera en dag med någon från TheTwilightCast vem skulle det var?!


// Kram Ida

Rob brings Joy to Mexico!


Robert Pattinson. Hur kommer det sig att han bara blir underbarare och underbarare ju mer man ser eller hör av honom! Det är som han har någon sorts magisk dragningskraft eller något liknande!! I alla fall, det jag egentligen skulle skriva var att Rob snackade med den mexikanska tidningen Joy om bland annat sin kärlek till musiken, framtidsplaner (där han nämner att han ska försöka jobba på någon låt eller två till Eclipse om han hinner) och hans otroliga kändisskap!!

Jag vet att intervjun är ganska lång, men håll ut! Han är som vanligt otroligt charmig i intervjun och jag lovar att ni inte kommer bli besvikna! ;)


In Twilight we got to see some sexual tension between Bella and Edward. That’s something very enigmatic. Will that continue in the rest of the movies?
I don’t think there was sexual tension, nor do I think that that’s the focus of the movies. I don’t see it that way. I think it’s a stroy about what it means to commit to a feeling and to the person that you love. Above all, it’s about finding someone to love despite having to fight so many problems that might show up. What hooks you about the movie, I’m convinced about it, is that it talks about the fear of what can happen to you if you fall in love and give yourself away completely. Realising how far you can go for love, passion and being amazed by it. People identify with it more than you can imagine. To me it’s not even a story about vampires, but about feelings that we’ve all felt before. It talks about the fear of feeling those things. It’s a movie with so many meanings, that’s why I like it and I think that’s why people like it too.

And in those moments of intimacy and privacy, is it true hat you like to play the guitar? What do you do when you’re by yourself?
I do play the guitar. I have friends in Vancouver and I get together with them to play the guitar, listen to music. We spend the nights singing and swapping stories. I also do that when I’m at hotels. It’s relaxing. Music is my other passion. I hope I never leave it.

Speaking of passion and music, we know you write songs. What can you share about it?
I’m trying to write some songs for the next movie. I don’t know if it will be possible because of my schedule, but I want to do it. Music is the other side of me, it’s one of the things that complete me and I wouldn’t want to leave it aside for anything in the world. I have the intention of evolving in that aspect. It’s something I want to develope just as much as acting. I want to have a balance between those two things.

Läs hela artikeln här, och tack Twiligth Poison för översättningen!Jessica Pattinson, hör ni hur bra det låter!!


Jessica

Smaskens!

Twifans hade lagt upp dessa bilder på Rob... hjärtat klappar hårdare.... andas snabbare... och tyngre....
och där svimmade jag!


Vem kan motstå denna snygging?
//Viggo

Pretty please

Det här är Jessi och hennes puppy eyes :)

[Bildkälla: Twifans]

//Viggo


Bella och Jacob

That was not kissing back, that was trying to get you the hell off of me, you idiot - Bella

Next time you want to hit me, use a baseball bat or a crowbar, okay? - Jacob

I’m not going to kill you now, because it would upset Bella. - Edward

But if you ever bring her back damaged again — and I don’t care whose fault it is; I don’t care if she merely trips, or if a meteor falls out of the sky and hits her in the head — if you return her to me in less than the perfect condition that I left her in, you will be running with three legs. Do you understand that, mongrel? - EdwardSka till jobbet..
Ha en bra lördag..
Kram Ida!

 


Scarface!

Det har dom fan gjort snyggt...
Det här ska bli jäääävligt kul att se!


Farligt att vara wolf-girl, men får man krypa innanför deras morgonrockar så kan jag nog ställa upp!


Kram Ida! 


Quote of 09.10.02 (the day)I’m dead, right? I did drown. Crap, crap, crap! This is gonna kill Charlie.

-Bella

Vem drog inte på mungiporna när dom läste dethär?

Kram Er Ida

BTW!

Ang träffen som jag ska hålla så kom jag på några saker jag glömt!

1. Jag har tre katter och även om jag lämnar bort dom över dagen så kommer det vara katthår i lägenheten (ifall du har astma)
2. Man behöver ju inte komma på kvällen. Ifall ni har saker planerade på kvällen (Muse Konsert) så kan ni väl komma på dagen bara?!
3. Har ni missat vad jag pratar om så läs inlägget HÄR!// Många kramar Ida


HELL YEAH!

He can take me anyday! =D


[Bildkälla: Twifans]//Viggo

Rob på Åkersbergas gator!!! WIIHOOO!

...we wish!
Tänk om vi skulle få ha en sån här poster på gatorna i Sverige, undra hur många puss munnar som skulle vara nersmetade på den... hmmm....

 

//Viggo och Jessie


Behind the scenes ifrån Kristens fotografering

Nu sitter jag (Viggo), Jess och våran käre vän Medelene här och beundrar Kristen.. Hon är ju så otroligt vacker!
Vi alla tre sitter här och avundas!
En stor varning till er, kolla inte på videon om ni inte vill börja tvivla på er själva!
Kristen är unik på ett vackert sätt!

 

//Viggo


UGG store hövding, sa Indianpojken/arna!


Ser ni vad de har gemensamt?! FÖRUUUTOM de snygga kropparna och det härligt bruna pigmenten! Ja självklart kläderna.. Hahah grå morgonrockar och uggs... haha!

Skulle du tacka ner till att krypa innaför morgonrocken på någon av dom och värma dig lite ^^


Our doctor goes veterinarian!
// Ida


Kristen i Interview Magazine

Interview Magazine har gjort en intervju och photoshoot med underbara Kristen!
Jag älskar den här fotograferingen! Skit ball!

 

 

 

Här kommer ett utdrag ur intervjun, Kristen är så gullig!

"DENNIS HOPPER: Before we start, I have a little six-year-old daughter here who’s going crazy right now because you’re on the phone. Could I just put her on for a second to say hello?

KRISTEN STEWART: Yeah, sure.

HOPPER: Okay, her name is Galen. [hands phone]

GALEN HOPPER: Hi!

STEWART: Hi! How are you?

GALEN: Good.

STEWART: It’s really nice to meet you, Galen. [pause] Hello?

GALEN: Hi!

HOPPER: [takes phone] She’s so excited.

STEWART: Wow, that made me so nervous!

HOPPER: It made you nervous?

STEWART: Yeah. I’m just sort of intimidated by kids. I didn’t know what to say."

 

Klicka här för att läsa hela intervjun :)

 

Vad tyckte ni om bilderna och intervjun?

//ViggoVeckans Twilightare! (har slarvat en del med den!)

Vad heter du?
Johanna

Hur gammal är du?
28 år

Hur kom du i kontakt med Twilight?
Jag har faktiskt inte läst första boken för jag såg filmen innan jag fick kontakt med böckerna


Hur många av böckerna har du läst, vilken är din favorit?
Jag har läst alla utom Twilight , min favorit är Så länge vi båda andas

Läser du böckerna på svenska eller engelska? Varför?
Jag läser dom på svenska, för att jag  har inte skaffat mig orginalböckerna än

Har du läst det som finns av Midnight Sun?
Har inte läst de än men har laddat ner de på datorn

Hur många har du läst böckerna?
Jag har läst Så länge jag hör din röst, en gång, Ljudet av ditt hjärta 2 gånger och Så länge vi båda andas 3 gånger

Har du köpt några Twilight saker utöver böckerna och filmen?
Jag har 2 tjocktröjor, några kalenders, 1 newmoon t-shirt, 1 bella och edward topp, en nyckelring.en twilight väska, skosnören de står team edward på.

Hur många gånger har du sett filmen?
Oj de kommer jag inte i håg, de är säkert 20 gånger

Böckerna eller filmen?

Böckerna!

Vem är din favorit karraktär?
Edward helt klart är helt förälskad

Har du hört någon låt med Robert Pattinson eller 100 Monkeys? Vilken är isf din favorit?
jag har hört alla låtar med Rob, min favorit är Let me sign och I be your lover too

Har du sett någon annan film med någon av skådespelarna?
Rob: Harry Potter, The bad mothers handbook, little ashes, the haunted airman, curse of the ring, How to Be
Kristen: Into the wild.
Nikki: Minis first time. Tretton
och några till :P

Vilket team är du på? Edward eller Jacob och varför?
(du får inte välja team switzerland)
Team Edward! Är helt föräskad i honom

Vad är det du såg fram emot mest i den fjärde boken?
När Bella har gift sig och hon väntar barn

Vilket är ditt favorit citat i filmen/erna?

Det är många, It will be if a never exist,  You are my life now, Take care of my heart I have left it with you.

vilken är din favoritbilder från filmerna?

Dom är så söta här tycker jag

Finns det någon scen i boken (twilight) som du tycker att det är tråkigt att dom inte fick med i filmen?
Jag har inte läst boken

Är du en öppen Twi-nerd eller smyger du med det?
Jag är helt öppen med de  ^^

Vem skulle du vilja spendera en dag med? (som vänner)
Rob eller  Nikki

Tycker du att det är okej att jag tar över efter Julia eller skulle hon bara lagt ner allt?
Ja! det tycker jag  ;D

Finns det något du vill hälsa resten av läsarna på den här bloggen?
fortsätt att kommentera här och Team edward forever

Bellas hjärta= the quote of the day!

I’d thought Jake had been healing the hole in me—or at least plugging it up, keeping it from hurting me so much. I’d been wrong. He’d just been carving out his own hole, so that I was now riddled through like Swiss cheese. I wondered why I didn’t crumble into pieces. -Bella// Ida


Ny bild i helfigur :)

WIHO! Två nya bidler en på Edward och en på Jacob =D
Ser ni hur de försöker säga "Viggo, kom o ta mig!"..? Ganska uppenbart eller hur?

[Bildkälla: Twifans]
//Viggo

Nya bilder :)

Nu har det kommit nya bilder i en amerikansk tidning... Vi har tur! Det är ett fan som har fottat alla 81 bilder och gjort det till ett youtube klipp =D

Enjoy!

 

Någon favorit bild?

//viggo


Remember?Kommer ni ihåg när denhär bilden cirkulerade i våras?
Shiit va lycklig jag var.. Jag tänkte att dethär måste ändå vara dagens ögongodis..
för vem vill inte ta en tugga av denhär mannen?!


// Ida Brownie


RSS 2.0