Vi kommer finnas på Rigoletto, vart finns ni?

IMORGON SMÄLLER DET!

För alla som har midnatsvisnings-biljetter så kommer vi ju att se Eclipse imorgon på tolv-slaget.
Vi (alla utom Saga som tyvär inte bor i Sthlm) komemr att finnas på Rigoletto i Stockholm, vart kommer ni att vara?


GAAAH, jag kan inte förstå att det händer! =D

Jessie nyfiken!

Glad nästan midsommar på er alla!


Nyfiken som jag är så skulle jag vilja veta om någon, eller fler av er, fick autografer, kort och liknande med Kristen och Taylor i måndags!?


Louise och Mia, om ni ser detta, hur gick det för er i tisdags??Dagens fråga!

Jag kom och tänka på en sak alldeles nyss när jag var inne i min syrras rum. Hon har twilightaffischer på väggarna, hon var på eventet, hon har sett filmerna, men inte läst böckerna. Varför har hon inte det? Jo, hon orkar inte läsa dom! Hon verkar inte ens intresserad av att läsa böckerna. Konstig syster jag har....för själv skulle jag inte varit ett sådant stor fan om jag inte hade läst böckerna. Men det kanske bara är jag?

Är det någon av er twilightfans där ute som inte har läst böckerna än?

Twilight Presskonferens Stockholm

På onsdag, imorgon, kommer man kunna se den 30 minuter långa presskonferens med Kristen och Taylor från gårdagen på www.lifeinthecity.com

Jacob & Bella kyss!

Här är en bild från Elipse för alla er Team Jacob:are:
JB kiss

Saga: Hmm... Vet inte riktigt hur jag ska känna om den här bilden.. Detta är ju inte den "påtvingade" kyssen heller..


Hur många av er har biljetter bokade till Premiären av efterlängtade Eclipse?


Vinnaren är...

Ett stort GRATTIS till vår läsare David som vann två biljetter till Twilight Fan event imorgon på Hovet!! Ett jätte tack till alla ni andra som ställde upp!!!

Grattis igen David!! Hoppas ni andra får tag på biljetter på annat håll och så kanske vi ses där!!

Tävling på G!

Två dagar kvar till vi kommer kunna se Kristen och Taylor live! Är du utan biljett? Då har du nu chansen att vinna två biljetter hos oss! En till dig, och en till din kompis :D Vad ska du då göra för att vinna dem här biljetterna? Du skriver ett inlägg på din blogg om vår tävling och så lottas vinnaren ut imorgon Söndag klockan 20.00. Kom ihåg att länka till din blogg i det här inlägget så vi ser ditt bidrag! Lycka till!


Biljetter!

Såg nu att vi har fått en kommentar av Antonia som har många biljetter kvar! Så om du är intresserad maila till: nican_04_@hotmail.com

Biljetter till salu!

FAN EVENTET - Hovet den 21 juni 2010
Jag har två "vanliga" biljetter som skulle behöva ägare under TWILIGHT FAN EVENT!!


Jag har själv stått i kö för dom och stod bland de första efter VIP-kön så det är riktigt bra platser skulle jag gissa. Jag är i alla fall nöjd med dom och tror att du kommer gilla det! :D


Är någon intresserad och vill veta mer kan du väl dra iväg en kommentar i detta inlägg eller ett mail till twilights@live.seDet är alltså nu på måndag, men vi kommer lösa det galant. Hör av dig :)

Inte många dagar kvar nu..

Snart börjar det närma sig den 21:a eller hur?  Har ni biljetter? För er med VIP-biljetter kan jag rekomendera den här twilightbloggen angående hur man får köa och inte. Det antagligen bli ett ny lista för dom som dyker upp tidigt. För er som inte var med och köade så var det alltså så att det fanns en VIP-lista, vanlig lista, reservlista och allt var de nu var ;)

Jag börjar bli jättepeppad och jag hoppas verkligen att ni som inte har fått biljetter och vill ha biljetter lyckas få tag på några!


Eclipse

Det har kommit ut en till Eclipse klipp som är ny, ofc! Och som vanligt, Spoiler! Enjoy till er andra!Via: Twilightsweden.se
//Ina

Rykande färskt om Breaking Dawn!
SUMMIT ENTERTAINMENT ANNOUNCES THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN
TO BE RELEASED AS TWO SEPARATE FILMS


First Film to Arrive in Theatres November 18, 2011

Los Angeles, CA, June 10, 2010 – Summit Entertainment confirmed today that THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN will be released as two separate films with the first of the two slated to be released in theatres on November 18, 2011. Academy Award® winner Bill Condon will direct both films starring Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner along with Billy Burke as Charlie Swan as well as returning members of the Cullen Family including Peter Facinelli as Carlisle, Elizabeth Reaser as Esme, Jackson Rathbone as Jasper, Nikki Reed as Rosalie, Ashley Greene as Alice and Kellan Lutz as Emmett.

The project, based on the fourth novel in author Stephenie Meyer’s Twilight series, is currently being written by Melissa Rosenberg with Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt and Stephenie Meyer producing. The TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN will start production in the Fall.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN illuminates the secrets and mysteries of this spellbinding romantic epic that has entranced millions.

The third film in the franchise, THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE is due in theaters on June 30, 2010.

About the TWILIGHT SAGA film series The TWILIGHT SAGA film series stars Kristen Stewart and Robert Pattinson and tells the story of 17-year-old Bella Swan who moves to the small town of Forks, Washington to live with her father, and becomes drawn to Edward Cullen, a pale, mysterious classmate who seems determined to push her away. But neither can deny the attraction that pulls them together...even when Edward confides that he and his family are vampires. The action-packed, modern day vampire love story TWILIGHT, the first film in the series, was released in theatres on November 21, 2008 to a blockbuster reception. The second installment of the film franchise, THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON was released November 20, 2009. The franchise has grossed over $1.1 billion in worldwide box office ticket sales to date.

About Summit Entertainment, LLC Summit Entertainment, LLC is a worldwide theatrical motion picture development, financing, production and distribution studio. The studio handles all aspects of marketing and distribution for both its own internally developed motion pictures as well as acquired pictures. Summit Entertainment, LLC also represents international sales for both its own slate and third party product. Summit Entertainment, LLC releases on average 10 to 12 films annually.

Källa: The Twilight Saga på Facebook


Dagens citat!

´´Ledsen Bella, vi kunde inte tygla Alice´´
´´Som om det är möjligt´´

-Carlisle & Esme, New Moon filmen
//Ina

Eclipse från 11 år!!

Kort medelande från SF.se:

En vampyrfilm som även riktar sig mot en publik i yngre tonåren kan ju ställa till problem, men nu är det klart att Eclipse får sänkt åldersgräns och blir tillåten från 11 år, till glädje för många fans av serien.

Det är ju superbra nyhet

Via: Inalovetwilight.blogg.se
//Ina

Alla Twilight involverade ögonblicken under MTV movie awards + Ny Eclipse trailer!

Källa


Remember me <3

Jag har äntligen sett Remember me (senaste filmen med Rob), SHIT vad den var bra!
Till alla er som inte sett den, SE DEN!Robert & Taylor som "Bad-ass cops"

Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!

Saga: Robert Pattinson & Taylor i mustasch i denna video från MTV Movie Awards. Jaden & Will Smith är med och även väldigt charmiga Michael Cera är med. :)

Viktigt angående 21 juni!

Ni som hade tänkt köa till twilight eventet 21 juni, läs det här! Det här meddelandet är taget från en facebookgrupp, skrivet idag:


Hej alla glada!

Nu har jag pratat med Globen angående regler kring köandet, och det är så att det är INTE TILLÅTET att köa tidigare än klockan 07:00 SAMMA DAG som eventet.

Sprid detta vidare, så att folk vet. Globen sa även att de kommer att tillkalla polis och väktare som kommer forsla bort de som kommer tidigare.

Jävlgit trist, men sprid vidare!

Mvh Rebecca


Jag updaterar det här inlägget lite. Ni som undrar varför man ska köa, så är det alltså så att VIP-biljetterna inte är numrerade. Det är ganska många som har fått VIP-biljetter och om man vill stå allra längst fram måste man alltså köa.
/Olivia


Eclipse samlakort

Det har kommit ut nya bilder från Eclipse. Men det är lite Spoiler på de!


Via: Twilightsaga.se
//Ina

Nya Eclipse poster *SPOILER*Via: Twilightsaga.se
//Ina

Meyer´s spellista inför ´´Bree Tanners andra liv´´

Stephenie Meyer har lagt upp låtarna som hon lyssnade medan hon skrev boken.

 • ”Yes Please” – Muse
 • ”Heads Will Roll” – Yeah Yeah Yeahs
 • ”Midnight and I” – White Rabbits
 • ”Now We Can See” – The Thermals
 • ”Falling In” – Ha Ha Tonka
 • ”Rocking Horse” – The Dead Weather
 • ”New Noise” – Refused
 • ”What If We Could” – Blue October
 • ”The Royal We” – Silversun Pickups
 • ”Count Me Out” – Meese
 • ”Blindness” – Metric
 • ”Set the Sails” – Dan Mangan
 • Via: Twilightsaga.se
  //Ina


  Jag minns inte om vi kanske redan har skrivit ett inlägg om detta

  Men jag såg nu på Mikas blogg att i sommar kommer det att anordnas "twilightveckor" på en bokhandel i gamla stan. De låter jättekul tycker jag och jag vill gärna gå! Läs om twilight veckan här  Tyvärr kan jag ju inte gå dit med mina medbloggare eftersom åldersgränsen är 16 ;)

  /Olivia

  Ni som köade för biljetter-läs artikeln ;)

  Läs hela artikeln här


  Jag tycker att det var 18 timmars köende för att få biljett! Vad tycker ni?


  Här hittar du The Twilights ikväll!

  Ikväll drar Ida, Julia, Jessie, Olivia och Viggo in till stora staden och hänger utanför Sergel biografen i väntan på biljettsläppet till den 21 juni då det hålls ett Fan event med Kristen och Taylor.  Kommer vi träffa dig där?  WOW!

  Såhär är vi INTE van att se honom, vår fina rena Aro!   

  a bit dirty, a bit gay?!


  Sparar du dig?

  Jag prenumererar på en massa twibloggar via bloglovin' och jag måste säga att just nu tar jag tag i en hög på 700 inlägg. Jag sparar mig nämligen till Eclipse och vill inte se några bilder eller videos innan. [Okej då, jag har sett några få bilder men det var länge sen och det är det ENDA!]

  Det är sjukt jobbigt och jag längtar ihjäl mig till premiären!! Därför kan jag inte läsa några inlägg då alla handlar om Eclipse (ohh vad jobbigt - not!).

  Är du den som ser alla bilder nästan innan dom kommit ut, eller gör du som jag och skapar ovanan att bita på naglarna i väntan...?

  /Julia

  Sparar du dig?

  Jag prenumererar på en massa twibloggar via bloglovin' och jag måste säga att just nu tar jag tag i en hög på 700 inlägg. Jag sparar mig nämligen till Eclipse och vill inte se några bilder eller videos innan. [Okej då, jag har sett några få bilder men det var länge sen och det är det ENDA!]

  Det är sjukt jobbigt och jag längtar ihjäl mig till premiären!! Därför kan jag inte läsa några inlägg då alla handlar om Eclipse (ohh vad jobbigt - not!).

  Är du den som ser alla bilder nästan innan dom kommit ut, eller gör du som jag och skapar ovanan att bita på naglarna i väntan...?

  /Julia

  RSS 2.0