What if...

När Edward lämnar Bella i New Moon blir ju hon minst sagt förstörd, men han mår ju inte heller så bra av att de två är ifrån varandra. Någonstans i regnet fick en tanke...

Tänk om Bella lämnade Edward?!

okej okej, varför då? Han lämnade ju henne i tron om att det var bäst, så hur tänker hon?
jo men hon kanske kände att han var farlig och att han faktiskt kunde skada (om inte döda) henne...Så om vi låtsas att det är Bella som lämnar Edward, vad tror ni kan vara anledningen och hur tror ni att han skulle må så som hon gjorde?

Omslag

Jag tänkte eftersom många twilightbloggar har lagt upp den här bilden så kan ju jag också göra det. Så kan ni få se den igen. Så här ser det koreanska omslaget till The short second life of Bree Tanner:Jag gillar den, gör ni?

Roligt klipp!


Dagens bild

Blir en bild på Taylor som jag själv har tagit! ;)
Litte suddigt bara :(

Ny film: Vampyrer suger

Hörrni, den här filmen är ett måste för alla twilightfans! Den har biopremiär 18/8 i år! Man kan väl säga att det är en parodi i "långfilmsformat"

Kolla här! Hoppas länken funkar ;)

Uppdatering

Kul att få läsa era kommentarer om förra inlägget! :) Några undrar om vi har slutat uppdatera och det har vi inte utan inläggen kommer när det passar och när någon har tid att skriva! Själv kom jag precis hem och åker iväg snart igen och har massor av saker att göra. Jag tror att resten av thetwilights också är ute på massa sommarbus och inte känner sådan stor lust att sitta vid datan i den här härliga vädret (i allafall ni som bor i Stockholm)! Men ge inte upp hoppet, vi har inte dött eller någon sådant!

Vad ska ni göra hela sommaren?

En liten nattfråga!

Nu kommer en liten nattfråga till er läsare!

Jag undrade nämligen om det är någon av er läsare som tyckte Eclipse var dålig? ;) Själv så tycker jag att det var fantastiskt bra!

Jag tycker att allt fanns med. Bara när "Eclipse" kom upp på skärmen så kände jag att det skulle bli en rikigt bra film!