Hallå... jorden anropar!

Kollade min statistik nyss och vad roligt att så många tittar in här. NOT! Den sjunker ju mer och mer varje dag... Så jag undrar: vart tar ni vägen?

Jag vet att alla bloggar undrar, men jag vill veta vad ni vill att jag ska skriva om. Det är ju för er skull jag skriver, så ni måste vägleda mig. Vill ni se mer bilder, intervjuer, videos, mer om det jag gör och tycker eller något helt annat?
Jag kan se till att era bilder eller videos kommer upp här. Det är självklart att ni är en del av thetwilights, men det kanske inte har varit så tydligt som att "skicka in saker här". Ändring på det?

Borde jag skriva om alla news fast det finns många bloggar som redan gjort det? Jag har ibland inte gjort det för att jag inte vill att ni ska tycka att det blir tjatigt... Men jag gör det gärna! :D



Berätta nu vad ni vill läsa om so I can do some magic!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

det är samma här, sjunker för varje dag :(

2009-04-21 @ 22:59:36
URL: http://thefanpire.blogg.se/
Postat av: Mikaela

juste jag har skickat ett mejl till dig nu om bloggdesignen :) så när din data funkar igen kan du kanske skriva till mig så kan vi prata om den? :)

2009-04-21 @ 23:00:27
URL: http://thefanpire.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag skulle tycka det var kul med fler bilder, alla dom där nyheterna kan man läsa typ överallt, och du skulle sticka ut mer om du la ut fler bilder, eller skriva lite fakta om skådespelarna eller något sånt, för du är riktigt duktig!:)

2009-04-21 @ 23:32:40
URL: http://bikisen.blogg.se/
Postat av: sara

Jag är kvar! fäljer din blogg på bloglovin:)

2009-04-22 @ 17:11:27
URL: http://twilightsara.blogg.se/
Postat av: n

jag håller med bikisen, bilder är skit kul att kolla på, både från inspelningen av new moon och andra grejer liksom :) annars tkr jag redan att du har en jätte bra blogg!

2009-04-22 @ 17:32:43
URL: http://rroligt.blogg.se/
Postat av: Jasmin

jag älskar din blogg!

2009-04-22 @ 17:47:28
Postat av: Cecilia H.

Skulle vilja ha mer uppdates om vad som händer på inspelningen till New moon.



Fler bilder.



Mer skvaller om skådespelarna.



Och så kanske du kan ha som frågor om böckerna typ; Vem av alla Cullens gillar du bäst?; Hur många listade ut slutet?; Hur många ville att Bella skulle behålla Renesmee när hon just blivit gravid och hur mångaa höll med Edward? ect. Så får man rösta. Allatid kul att veta vad andra tycker och tänker om böckerna (och filmen för den delen om man har frågor om den) :)



Jag tycker sjuukt mkt om din blogg, så fortsätt!!Kram!

2009-04-22 @ 19:02:26
URL: http://avcecilia.blogg.se/
Postat av: linnea

Du kanske måste nischa dig? Det finns en miljard twilight-bloggar som skriver exakt samma saker. Så su kanske får hitta på något som gör så att din blogg skiljer sig från mängden?

2009-04-23 @ 18:15:19
URL: http://twerds.blogg.se/
Postat av: louise

du är den första som jag sett skriver att det är falskt det där med att meyer blivit stämd.. så du hänger med vilket är bra! jag gillar din blogg, men cecilia h hade mycket kul förslag :)

2009-04-24 @ 16:53:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0