Millenium serien

Det ryktas om att Kristen ska spela Lisbeth Salander i Hollywood versionen av Steig Larssons Millenium Serie. Hon och George Clooney, som Mikael Blomkvist, ska tydligen vara Sony Pictures, som köpt rättigheterna till filmerna, självklara val! Skulle inte det vara hur coolt som helst om Kristen fick rollen! Kristen skulle nog passa att spela den lite bad-ass aktiga dator-hackern. Har du förresten sett filmerna eller läst böckerna? Vad tyckte du?





Kommentarer
Postat av: Bella♥

Neej!

Kristen ska inte spela Lisbeth!

Det är helt ... FEL!

Det är inte en roll för henne ! ;D

Det är iaf min åsikt ;)



Kram - Bella♥

2009-12-26 @ 15:21:42
URL: http://twilightfanfic.blogg.se/
Postat av: Fanny

Åh, jag tror att hon passar jätte bra till den rollen :)

2009-12-26 @ 23:06:53
URL: http://fannyhugosson.blogspot.com
Postat av: Diana

Viggo:

God jul på dig med! :)

haha okej, attans jag som trodde ett tag att kroppen vart robs xD Men näe de skulle inte jag heller! Undrar vems kroppen egentligen e :P

2009-12-26 @ 23:57:08
URL: http://www.confess-it.devote.se
Postat av: Jeen ♠

Haha skulle vara coolt men kan inte låta bli att tycka att hon är aldeles för lång! Lisbeth beskrivs liksom som 150 cm och Kristen är ju en bra bit längre än så. Dessutom har hon ju ganska många yngre fans, kan inte låta bli att deppa över tanken på den rollen som kräver så äkligt mycket kedjerökande... Har sett filmerna och det är väl bland de bättre svenska men faller mig inte riktigt i smaken. :)

2009-12-27 @ 14:03:53
URL: http://jendc.blogg.se/
Postat av: RPATTZ - ONE OF A KIND

Hejhej, ni är med och tävlar som veckans blogg hos mig! Börja skaffa röster! Lycka till! =D

2009-12-27 @ 16:34:22
URL: http://robertpattinsonsblogg.blogg.se/
Postat av: Jessie

Ojojoj ;) många blandade känslor om detta :D



Men det är otroligt kul att höra vad ni alla tycker!



Jeen, jag håller med om längden... men samtidigt så gör Ashley Greene en utmärkt porträtering av Alice, och där kan man snacka längdskillnad!!! Jag håller med om att det är en av de bästa svenska filmerna! Har dock bara sett ettan än så länge.. Är det värt att titta vidare??



Bella, vad skönt det skulle vara om man kunde få se henne i rollen först och sedan bestämma sig om hon gör ett bra jobb eller inte, sen kan hon få rollen :D Om man ämdå vore Alice!!!



Fanny, det tror jag också.. Särskilt efter att nu ha sett henne i typ några sekunder från The Runways så tror jag att hon kan bli skitball som rollen :P

2009-12-27 @ 18:01:56
URL: http://thetwilights.blogg.se/
Postat av: Louise^^

Jag har sett alla filmerna och jag tycker dom är väldigt bra! :) Och jag funderar på att sno mammas böcker och läsa dem snart :D.



Jag personligen vet inte riktigt vad jag tycker om att Kristen skulle ha rollen som Lisbeth.. Först tänket jag bara Neeej, hon kommer inte passa som det men sen när jag tänker efter så skulle hon nog kunna passa som det... Fast jag kan inte se henne spela rollen... Men det blir sägkert bra ändå :P ^^,

xoxo

2009-12-28 @ 19:25:55
Postat av: Sanja

Nej, nej och åter NEJ! Den rollen skulle deffintivt INTE passa Kristen! Usch vad det skulle förstöra hela grejen liksom :S!! Jag skulle då inte se filmerna om Kristen och Clooney skulle vara med i filmerna..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0