...

Va kul att det finns några norrbaggar och tydligen finns det dom som gillar Rosalie. Tack för att ni berättade det...



Men idag är Julia tillbaka..
Hon är hemma från england och verkar väldigt redo att ta tag i saker och ting så jag ville bara tacka för min tid här och säga att det var jätte roligt och skönt att få babbla av sig om twilight till er andra nerds.. och Jag kommer ju självklart finnas till hands ifall Julia behöver mig och jag kommer läsa och kommentera väldigt ofta..

Kommentarer
Postat av: Sophie

kommer sakna dig :)

2009-07-29 @ 18:00:59
URL: http://sofiehallstensson.blogg.se/
Postat av: Cecilia H.

Ida: Älskar att ha dig här Ida, hoppas du får komma tillbaka snart :D

2009-07-29 @ 19:51:34
URL: http://avcecilia.blogg.se/
Postat av: s

hej du. Jag är med och tävlar om en dator och det enda du behöver göra är att bli medlem här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=28310 . på detta sätt hjälper du mig längre fram i tävlingen. det tar bara någon minut. sen är ju hemsidan inte heller helt fel. hoppas du inte skiter i det nu. Bara att du blir medlem här hjälper mig så oerhört mycket. TRO MIG, annars skulle jag aldrig skicka detta till dig. Jag skulle vara jätte tacksam. btw, jävligt bra blogg. den ska jag följa med bloglovin :) . KRAM!!

till båda

2009-07-29 @ 20:10:49
URL: http://sonies.blogg.se/
Postat av: Erica

Okej, det här har ingeting att göra med inlägget, men på msn nyheterna så stod det om att Bryce Dallas Howard kommer ersätta Rachelle Lafevre,som Victoria, eftersom Rachelle ska spela in en annan film.

2009-07-29 @ 20:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0