Jackson Ratbone = Jasper Hale (Tidigare Jasper Whitlock)

Vi Twi-fans älskar ju Jackson för att han spelar vår älskade Jasper i filmatiseringen av the twilightsaga! Men vad vet vi om Jasper, förutom att han kan kontrollera kännslorna i ett rum?

Jaser föddes 1843 i Texas. (där Jackson växte upp, lustigt) Han ljög om sin ålder för att komma med i armen och redan vid 17 års ålder så blev han general då han stred för sydstaterna i inbördeskriget.
 
Han blev vampyr när han var runt 20 år och skapades av Maria. För att han skulle hjälpa henne att ta över Mexico City genom att skapa en armé av nyfödda vampyrer.

Jasper var en bra talare när han var mäniska, och tack vare det, kan han nu känna och manipulera andras känslor. Han förstod det inte först, men allteftersom striderna blev allt hårdare blev han mer och mer deprimerad. Det berodde på att han kunde känna sina fienders (och människornas) känslor när han dödade dem. Tillslut blev det för mycket för honom och han lämnade Maria.

Då träffade han Alice som sett deras framtid tillsammans i en vision. De reste till Carlisle Cullen och hans familj som då bestod av Carlisle och hans fru Esme, Edward, Rosalie och Emmet. Alice hade sett deras ansikten många gånger i sina visioner och visste att deras sätt att leva skulle vara bra för Jasper eftersom de bara jagade djur. Jasper är fortfarande den Cullen som har svårast att hålla på sin diet, men han klarar det tackvare Alice och den motvilja han känner mot att döda någon människa.
[Fakta: http://sv.wikipedia.org]

Kommentarer
Postat av: elin

hehe, tack så jättemkt ;)<3

hur stort vann ja med då?

2009-06-20 @ 17:46:52
URL: http://wahhlgren.blogg.se/
Postat av: Lisa

Rathbone heter han i efternamn :)

2009-06-20 @ 20:39:48
URL: http://thekingofvattjom.blogg.se/
Postat av: Zusanna

aww : ] <33

2009-06-20 @ 21:31:49
URL: http://zusannas.blogg.se/
Postat av: elin

a ;)

jag såg det lite senare i ett inlägg att det var han ;)

har du haft en bra dag idag då?

2009-06-20 @ 22:20:57
URL: http://wahhlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0