Kristen världen runt!

10. Den här lilla transparanta grå klänningen bar Kristen under inspelningen i Knoxville och var en riktig vinnare. Ett stort plus går även till frisyren som var Kristens bästa den här veckan!
9. Kristen bländade många designers när hon promotade New Moon i Los Angeles nu i veckan. Kombinationen av Kova & T:s smokingkavaj och Dolce Gabbanas korsett funkade faktiskt riktigt bra för henne.
8. Kristen bar klassikern "Den lilla svarta" i en upphottad version i Munchen. Hon såg fantastisk ut i den här klänningen med remmar och olika färgkombinationer!

7. Kristen såg chic och elegant ut i den här elfenbensfärgade J. Mendel klänningen med matchande skor. Hon tog Paris med storm med andra ord!
6. Kristen gjorde en riktig modechansning i den här neonfärgade och tiger-randiga tröjan och den gröngula vippiga kjolen. Vi gillade inte alls den här looken!
5. Vi har själva lite svårt för den här trenden, men Kristen gillar den här utskurna Balenciaga kjolen med topp som hon bar i Spanien, däremot är looken mycket het på catwalken så det får hon pluspoäng för!
4. Kristen var balens prinsessa under den stora galan i Los Angeles. Den här fantastiska Oscar de la Renta klänningen bar hon under den stora premiären av New Moon tidigare i veckan. Visst var hon vacker?
3. Kristen plockade med Hollywood-stilen till Tennessee och inspelningen av New Moon i Knoxville. Hon strålade verkligen i den här svartvit prickiga Jason Wu klänningen.
2. Kristen älskar mini-klänningar och den här olivfärgade organzaklänningen älskar verkligen henne tillbaka! Lägg även märke till den snygga drapperingen och volangdetaljen!
Kristen Stewarts olika outfits på Twilight-turnén!


11. Kristen körde på en avslappnad stil vid lanseringen av New Moon i Mexico. En Diesel blazer,en tanktopp med pistolmönster och ett par riktigt snygga skor gjorde looken komplett!



Vilken av Kristens alla outfits gillar du mest/minst?

Kram Ida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0